DEEP PURPLE: “Δεν μας ενδιαφέρει πραγματικά που δε μπήκαμε στο Rock And Roll Hall Of Fame”

0
67

DeepPurple 200313Οι Βρετανοί θρύλοι του rock, οι DEEP PURPLE, έχασαν την είσοδό τους στο Rock And Roll Hall Of Fame για φέτος, από καλλιτέχνες όπως οι Randy Newman (pop) και Donna Summer.

Σύμφωνα με τον Airey πάντως δεν τους ένοιαξε στην ουσία.

“Δε νομίζω ότι τη μπάντα την ενδιαφέρει πραγματικά βασικά. Θα ήταν ωραία, αλλά δεν υπήρξε κανένα ‘awwww’ ή απογοήτευση. Ο Newman είναι φανταστικός αλλά δεν είναι rock στην πραγματικότητα, είναι; Ούτε και η Donna Summer, αν και έχει δημιουργήσει έναν από τους σπουδαιότερους δίσκους που έχω ακούσει ποτέ. Αν είναι να έχεις ένα Rock And Roll Hall Of Fame, ας έχουμε rock and rollers μέσα”.

Για να προσθέσει γελώντας: “Στην αρχή υπήρχε ένα κύμα ενθουσιασμού του τύπου ‘Oh, προταθήκαμε’ και μετά ο Ian Gillan είπε ‘Μην ανησυχείτε, δε θα μπούμε’.”

“Για να το αναλύσω και θα προσπαθήσω να μη φανώ αγενής ή τίποτα τέτοιο, θα το πώ με όσο περισσότερο σεβασμό μπορώ. Είναι κάτι σαν τα Oscars και Grammys και τα άλλα βραβεία σαν αυτά – στην Αμερική, όπως είναι και στην Αγγλία και σε άλλα μέρη – αυτά τα βραβεία και οι τιμές συνήθως δεν αποφασίζονται από τους οπαδούς αλλά από ένα καρτελ με ανθρώπους με επιρροή. Αυτοί είναι οι ίδιοι άνθρωποι που αποφάσισαν ότι οι THE MONKEES ήταν η Αμερικανική απάντηση στους THE BEATLES (γέλια)”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here