Οι Tony Harnell (ex-TNT) και Michael Sweet (STRYPER), πάνε κρουαζιέρα!!!

0
68

harnellΟ Tony Harnell (TNT, Starbreaker, Westworld) και ο Michael Sweet (STRYPER, BOSTON) ένωσαν τις δυνάμεις τους για μια ειδική εμφάνιση στη Monsters Of Rock Cruise, η οποία έκανε το δεύτερο ταξίδι της από 16 – 20 Μαρτίου.

Ξεκινώντας από το Fort Lauderdale της Φλόριντα, η κρουαζιέρα επισκέφθηκε το ιδιωτικό νησί του CocoCay, συν το Nassau στις Μπαχάμες με διάρκεια μιας επιπλέον ημέρας , πλέοντας σε σμαραγδένια νερά αυτό το πρωτοφανές πλεούμενο Heavy Metal φεστιβάλ. Bίντεο που γυρίστηκε από οπαδό από την εμφάνιση του Harnell και τον Sweet, μπορείτε να δειτε πιο κάτω.

Όπως είναι γνωστό, ο Harnell θα είναι καλεσμένος στο νέο σόλο άλμπουμ του Michael Sweet, που αναμένεται αργότερα εφέτος για λογαριασμό της Big3 Records. Ο Harnell θα είναι special guest για το τραγούδι “Taking On The World Tonight “. O Sweet σχολίασε: «Νομίζω ότι ο Tony είναι πραγματικά ένας από τους πιο υποτιμημένους τραγουδιστές όλων των εποχών. Ήταν πάντα από τους αγαπημένους μου και είναι ένας απίστευτα όμορφος, ταπεινός άνθρωπος. Πάντα ήθελα να συνεργαστώ με τον Tony και ήξερα ότι αυτό θα ήταν το τέλειο τραγούδι και η ευκαιρία να το κάνω.

Το «Taking On The World Tonight» είναι πολύ βαρύ κομμάτι με ένα συνδυασμό παλιάς σχολής riffs και solos που όμως έχεις ένα πολύ σύγχρονο, σχετικό ήχο. Είναι ο καλύτερος συνδυασμός και των δύο κόσμων! Δεν θα απογοητευτείτε.»

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here