CHILDREN OF BODOM: Δείτε ένα video από την προ-ακρόαση του “Halo of blood”

0
75

 

ChildrenOfBodom 190313H Φινλανδική μπάντα CHILDREN OF BODOM θα κυκλοφορήσει το όγδοο στούντιο άλμπουμ της, “Halo Of Blood”, στις 7 Ιουνίου μέσω της Nuclear Blast. Το βίντεο (το οποίο μπορείτε να το δείτε παρακάτω) δείχνει τις πρώτες εντυπώσεις του διεθνούς τύπου από την προ-ακρόαση του νέου άλμπουμ, η οποία έλαβε χώρα στη Γερμανία στις 16 Μαρτίου στη έδρα της Nuclear Blast.

Ο Αλέξη Laiho σχολίασε: “Halo Of Blood είναι το όγδοο στούντιο άλμπουμ από τους CHILDREN OF BODOM και είτε το πιστεύετε είτε όχι, έχουμε ακόμη καταφέρει παρουσιάσουμε ένα φρέσκο ήχο, διατηρώντας παράλληλα τα στοιχεία που κάνουν αναγνωρίσιμο τον ήχο των COB. Είναι 10 νέα τραγούδια καθαρού σκανδιναβικού ήχου που είμαι σίγουρος ότι θα περάσετε καλά είτε τα απολαύσετε με μια μπύρα ή είτε με ένα ποτήρι νερό. “

Ο Henkka Seppälä αναφέρει για το εξώφυλλο του δίσκου: “Θέλαμε να έχουμε ένα χειμωνιάτικο σκηνικό… να ταιριάζει καλά με την ατμόσφαιρα της μουσικής και της σύνθεσης .Θα μπορούσε να είναι στην πραγματικότητα η λίμνη Bodom, παγωμένη με ανθρώπους που είναι παγιδευμένοι κάτω από τον πάγο. Μια καθαρά Φινλανδική σκηνή. Ήμασταν πραγματικά ευτυχείς με το πως ο Sami δημιούργησε την όλη εικόνα!”

Το tracklisting του Halo Of Blood:

‘Waste Of Skin’
‘Halo Of Blood’
‘Scream For Silence’
‘Transference’
‘Bodom Blue Moon (The Second Coming)’
‘The Days Are Numbered’
‘Dead Man’s Hand On You’
‘Damage Beyond Repair’
‘All Twisted’
‘One Bottle And A Knee Deep’

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here