JORDAN RUDESS: Βγάζει σόλο δίσκους μέσω του PledgeMusic

0
75

jordanRudessΟ πληκτράς των DREAM THEATER, Jordan Rudess, αποφάσισε να ξεκινήσει μία καμπάνια μέσω του PledgeMusic ώστε να συγκεντρώσει χρήματα για να κυκλοφορήσει τα δύο νέα solo projects του, ενημερώνοντας ταυτόχρονα τον κόσμο για την πορεία πραγματοποίησής τους.

Η μία κυκλοφορία θα είναι το ορχηστρικό “Explorations” και η άλλη, το solo πιάνο άλμπουμ, “Explores”. Το “Explorations” θα είναι μία εντελώς virtual ορχηστρική εμπειρία, σύμφωνα με τον ίδιο τον Rudess, φέρνοντας βιρτουόζους μουσικούς στο στούντιο και βιντεοσκοπώντας τους εκτός από το να τους ηχογραφεί. Το “Explores”, θα δημιουργηθεί σαν ένα εντελώς διαδραστικό iOS app, εκτός από τα παραδοσιακά φορμάτ του CD και του digital download. Αυτό σημαίνει ότι μπορείς ακόμα και να βάλεις την προσωπική σου άποψη στο κομμάτι, να παίξεις ντουέτο με τον Rudess ή ακόμα και να μοιραστείς τη δική σου εκδοχή με τους φίλους σου.

Όσοι είστε οπαδοί αυτού του σπουδαίου μουσικού, μην διστάσετε να χρηματοδοτήσετε αυτά τα μεγαλόπνοα project του. Με κάθε συνεισφορά σας εδώ, ουσιαστικά προ-παραγγέλνετε το δίσκο.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here