SEPULTURA: Θα ηχογραφήσουν διασκευή του “Zombie ritual” των DEATH

0
77

Sepultura 240413Οι SEPULTURA θα επανενωθούν με τον παραγωγό Ross Robinson (KORN, LIMP BIZKIT, SLIPKNOT) για να ηχογραφήσουν το επόμενο άλμπουμ τους, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει πριν το τέλος της χρονιάς μέσω της Nuclear Blast Records.

Οι ηχογραφήσεις θα γίνουν τον Ιούνιο και συν-παραγωγός του άλμπουμ θα είναι ο Steve Evetts, ο οποίος στο παρελθόν έχει δουλέψει με τη μπάντα στα “Nation” (2001), “Revolusongs” (2002) και “Roorback” (2003).

Σε συνέντευξη που έδωσε στο επίσημο site του  JasonKorolenko (συγγραφέας της επίσημης βιογραφίας της μπάντας, “Relentlessthe book of Sepultura”), o κιθαρίστας της μπάντας, Andreas Kisser, δήλωσε μεταξύ άλλων:
”Έχουμε 13 κομμάτια, νομίζω στίχους για 2 ή 3 και μερικές ιδέες. Υπάρχουν ακόμα πολλά να γίνουν. Θα δουλέψουμε πολύ στην περιοδεία, ειδικά στους στίχους και τα φωνητικά, αλλά τα κομμάτια είναι σχεδόν εκεί. Όλα τα
riffs και οι δομές, τα τύμπανα… πολλά θα γίνουν και στο μπάσο επίσης. Θα κάνουμε και δύο έξτρα κομμάτια που θα θέλαμε να χρησιμοποιήσουμε σαν bonus. Το ένα είναι το ‘Zombie ritual’ των DEATH και το άλλο από μία Βραζιλιάνικη μπάντα, τους CHICO SCIENCE… θα προσπαθήσουμε να κάνουμε κάτι στα Πορτογαλικά, να τραγουδάμε μαζί… εγώ και ο Derrick [Green, frontman της μπάντας] θα προσπαθήσουμε να τραγουδήσουμε μαζί. Είναι δύσκολο για μένα. Είναι Πορτογαλικά, αλλά Πορτογαλικά από την Βορειοανατολική Βραζιλία. Θα είναι η πρώτη φορά που ηχογραφούμε κάτι από τη Βραζιλία μετά το ‘Policia’ των RATOS DE PORAO”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here