Tim Lambesis: Δήλωσε αθώος στο δικαστήριο

0
76

lambesiscourt4Ο τραγουδιστής των AS I LAY DYING, Tim Lambesis, ο οποίος κατηγορείται ότι προσπάθησε να προσλάβει κάποιον ώστε να σκοτώσει τη γυναίκα του, χθες, στην αίθουσα το δικαστηρίου που παρουσιάστηκε για να του απαγγελθούν οι κατηγορίες, δήλωσε ότι είναι αθώος και  ορίστηκε εγγύηση στα 3 εκατομμύρια δολάρια. Ο Lambesis, κρατείται στις φυλακές του San Diego, και αντιμετωπίζει ποινή κάθειρξης 9 ετών.

Η πλευρά του δικαστηρίου, μέσω της Claudia Grasso, υποστήριξε ότι ο Lambesis, είχε πει σε κάποιον στο γυμναστήριο που πήγαινε, ότι ήθελε τη γυναίκα του νεκρή και κατ’ ισχυρισμόν συνάντησε έναν μυστικό πράκτωρα, ο οποίος παρουσιάστηκε ως ο άνθρωπος που θα αναλάμβανε τη δουλειά lambesiscourt7και του έδωσε έναν φάκελο που περιείχε 1000 δολάρια, με λεπτομερείς οδηγίες (φωτογραφίες της γυναίκας του, τη διεύθυνσή της, τον κωδικό ασφαλείας για να περάσει μία πόρτα και πιθανές ημερομηνίες που θα μπορούσε να γίνει το “χτύπημα”). Μάλιστα αυτές οι πιθανές ημερομηνίες, θα ήταν όταν θα είχε τα παιδιά τους, οπότε αυτό θα λειτουργούσε σαν άλλοθι για να μην τον υποψιαστούν.

Ο Lambesis είχε κάνει αίτηση για διαζύγιο τον Σεπτέμβριο λόγω “αγεφύρωτων διαφορών”. Είχαν υιοθετήσει δύο κορίτσια 6 και 8 ετών το 2011 κι ένα αγοράκι ενός έτους από την Αιθιοπία, το 2009. Πέρυσι τον Αύγουστο, ο Tim έστειλε ένα e-mail στη γυναίκα του που της έλεγε ότι δεν την αγαπούσε πια και δεν ήθελε να ζει μαζί της και ότι πλέον δεν πιστεύει στον Θεό.

Αναμένουμε με ενδιαφέρον τη συνέχεια και την κατάληξη αυτής της υπόθεσης…

San Diego, California News Station – KFMB Channel 8 – cbs8.com

San Diego, California News Station – KFMB Channel 8 – cbs8.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here