SLAYER: Επέστρεψε ο Bostaph!

0
70

Slayer 310513Οι Tom Araya και Kerry King των SLAYER ανακοίνωσαν ότι ο drummer Paul Bostaph ξαναμπήκε στη μπάντα σε μόνιμη βάση.

Ο Bostaph θα είναι πίσω από το drum kit των SLAYER ξεκινώντας από τις 4 Ιουνίου οπότε και αρχίζει το πρώτο σκέλος της περιοδείας της μπάντας από΄την Πολωνία. Ο Gary Holt των EXODUS συνεχίζει να είναι ο αντικαταστάτης του εκλιπόντα Jeff Hanneman.

O Paul είναι ένας σπουδαίος drummer και καλός φίλος και είμαστε πολύ χαρούμενοι που αποφάσισε να ξαναμπεί στη μπάντα. Είμαστε ακόμα αρκετά μουδιασμένοι από το χαμό του Jeff, αλλά δε θέλουμε να απογοητεύσουμε τους οπαδούς μας στην Ευρώπη και τη Βόρειο Αμερική και χρειαζόμαστε να προχωρήσουμε μπροστά. Το να έχουμε πίσω τον Paul το κάνει αυτό πολύ ευκολότερο” δήλωσε ο Tom Araya.

Από τη μεριά του ο Bostaph δήλωσε: “Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που ξαναμπήκα στους SLAYER. Περάσαμε 10 πολύ έντονα χρόνια της ζωής μας μαζί, διασκεδάσαμε πολύ, φτιάξαμε πολύ σπουδαία μουσική, άρα για μένα είναι σαν να επιστρέφω σπίτι μου”.

O Bostaph ήταν drummer των SLAYER από το 1992 ως 2001 και ηχογράφησε με τη μπάντα ταDivine intervention” (1994), “Undisputed attitude” (1996), “Diabolus in Musica” (1998), “God hates us all” (2001), ενώ ήταν και στο DVD “War at the Warfield” (2001).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here