JAMES LABRIE: Νέος σόλο δίσκος τον Ιούλιο!!!

0
72

LaBrie new CoverΣτις 29 Ιουλίου (λίγες μέρες προφανώς πριν την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ των DREAM THEATER), θα βγάλει ο τραγουδιστής τους, James LaBrie, τον καινούργιο του σόλο δίσκο, που θα ονομάζεται “Impermanent resonance”, για το οποίο δούλεψε και πάλι μαζί με τον σούπερ ταλαντούχο πληκτρά, Matt Guillory.

Τη σύνθεση συμπληρώνουν, όπως ακριβώς και στο προηγούμενο σόλο άλμπουμ του LaBrie, ο Ιταλός κιθαρίτας Marco Sfogli, ο μπασίστας Ray Riendeau (HALFORD) και ο ντράμερ Peter Wildoer (DARKANE, ARCH ENEMY), ο οποίος για μια ακόμη φορά ανέλαβε και τα brutal φωνητικά, ενώ στο μεταξύ ήταν στη λίστα των φιναλίστ για τη θέση του ντράμερ στους DREAM THEATER. Επιπλέον, βοήθησε στη σύνθεση των κομματιών και στην ηχογράφηση κάποιων κιθαριστικών σημείων, ο πρώην κιθαρίστας των SOILWORK, Peter Wichers.

Η μίξη και το mastering έγινε και πάλι από τον Jens Bogren (KREATOR, OPETH, PARADISE LOST, SYMPHONY X) και τον Tony Lindgren και το εξώφυλλο σχεδιάστηκε από τον Gustavo Sazes (ARCH ENEMY, FIREWIND, KAMELOT).

Σε λίγες μέρες θα είναι διαθέσιμα και τα πρώτα δείγματα της δουλειάς αυτής…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here