DREAM THEATER: Αποκαλύφθηκε ο τίτλος και η ημερομηνία κυκλοφορίας του δίσκου τους

0
78

Dream Theater 2012Η Roadrunner ανακοίνωσε ότι ο πολυαναμενόμενος δίσκος των DREAM THEATER, θα φέρει το όνομά τους για τίτλο, δηλαδή “Dream theater” και θα κυκλοφορήσει τελικά στις 24 Σεπτεμβρίου.

Το “Dream theater” ηχογραφήθηκε στα Cove City Studios στη Νέα Υόρκη, με τον κιθαρίστα τους, John Petrucci να κάνει την παραγωγή και τον πρώην συνοδοιπόρο του James LaBrie στο πρώτο του σχήμα, τους WINTER ROSE, Richard Chycki (AEROSMITH, RUSH) να είναι μηχανικός ήχου και να έχει αναλάβει τη μίξη. Ο δίσκος αυτός είναι ο πρώτος, στον οποίο ο ντράμερ του σχήματος, Mike Mangini, όχι απλά ηχογράφησε, αλλά βοήθησε και στη σύνθεση, καθώς ήταν αναμεμειγμένος από την αρχή στη δημιουργία του.

Ο Petrucci, δήλωσε για το δίσκο: “Βλέπω κάθε άλμπουμ σαν μία ευκαιρία να ξεκινήσουμε από την αρχή. Είτε να χτίσουμε ή να βελτιώσουμε μία κατεύθυνση που υπάρχει όλα αυτά τα χρόνια, είτε να κάνουμε κάτι εντελώς ρηξικέλευθο. Είναι το πρώτο ομώνυμο άλμπουμ της καριέρας μας και δεν υπάρχει τίποτα που να μπορώ να φανταστώ ότι είναι πιο δυνατή πρόταση για τη μουσική και δημιουργική μας ταυτότητα. Έχουμε εξερευνήσει πλήρως όλα τα στοιχεία που μας έχουν κάνει μοναδικούς, από τα επικά και έντονα, μέχρι τα ατμοσφαιρικά και κινηματογραφικά. Είμαστε απίστευτα ενθουσιασμένοι με το “Dream theater” και ανυπομονούμε να το ακούσει ο κόσμος.

Το “Dream theater”, θα είναι διαθέσιμο σε πολλές διαφορετικές εκδόσεις, συμπεριλαμβανομένων και special edition CD, διπλό LP 180 γραμμαρίων και limited edition box set. Πλέον περιμένουμε να ακούσουμε ηχητικά αποσπάσματα…

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here