VIVIAN CAMPBELL: Ο κιθαρίστας των DEF LEPPARD διεγνώσθη με καρκίνο

0
73

vivCampbellΟ κιθαρίστας των DEF LEPPARD, Vivian Campbell, αποκάλυψε ότι πάσχει από μία μορφή καρκίνου, το λέμφωμα του Hodgkin, και βρίσκεται ήδη στο δεύτερο μήνα της χημειοθεραπείας, που πρόκειται να διαρκέσει συνολικά έξι μήνες.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε, εκτός των άλλων ανέφερε ότι νιώθει τυχερός που ο καρκίνος του έστειλε σημάδι, με τη μορφή ενός βήχα που δεν σταματούσε με τίποτα. Αλλιώς δεν θα είχε αντιληφθεί τίποτα. Από τη στιγμή που η διάγνωση ήταν λέμφωμα του Hodgkin και μπήκε στη σειρά για να κάνει χημειοθεραπείες για έξι μήνες, δήλωσε ότι νιώθει cool, αφού η συγκεκριμένη ασθένεια έχει 80% πιθανότητες ίασης, οπότε αν είναι να πάθει κανείς καρκίνο, ας είναι αυτή η μορφή που έχει κι εκείνος!!!

Ο λόγος που εξέδωσε ανακοίνωση είναι να μην σοκαριστεί ο κόσμος που θα τον δει με το νέο, “αεροδυναμικό” όπως χαρακτήρισε ο ίδιος (!!!) στυλ των μαλλιών του, δηλαδή χωρίς καθόλου μαλλιά και ζητήσει πίσω τα λεφτά του!!!

Ευχαριστεί όλους τους DEF LEPPARD, την οικογένεια και τους φίλους του για την πλήρη υποστήριξη, όσο συνεχίζει τη μάχη για την υγεία του και συμπληρώνει: “Αναμένω ένα καλοκαίρι γεμάτο συναυλίες με τους DEF LEPPARD τον Ιούνιο και τον Ιούλιο και το ντεμπούτο του “Last in line” τον Αύγουστο” (το “Last in line”, είναι η περιοδεία που θα κάνουν τα εναπομείναντα μέλη του συγκροτήματος του Dio, δηλαδή εκτός από τον Campbell, θα είναι ο Jimmy Bain στο μπάσο, ο Claude Schnell στα πλήκτρα και ο Vinny Appice στα ντραμς, με τον Andy Freeman, πρώην τραγουδιστή των LYNCH MOB και HURRICANE στα φωνητικά).

Να ευχηθούμε ολόψυχα περαστικά στον Vivian Campbell, ο οποίος δίνει μαθήματα θάρρους με τη σθεναρή στάση που κρατάει σ’ αυτή τη δύσκολη στιγμή της ζωής του.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here