RUSSELL ALLEN: “Δεν θα περιμένουμε τον Portnoy”

0
89

Russell-AllenTo Wikimetal της Βραζιλίας διεξήγαγε πρόσφατα μια συνέντευξη με τον τραγουδιστή των ADRENALINE MOB και SYMPHONY X, Russell Allen. Σχετικά με το αν ήξεραν ότι ο drummer, Mike Portnoy, θα έφευγε από τους ADRENALINE MOB πριν ο Portnoy δηλώσει την αποχώρησή του, δήλωσε:

Russell: “Φυσικά και ξέραμε γι’ αυτό πριν το δημοσιοποιήσει. Ήταν, προφανώς, πραγματικά απασχολημένος με τους THE WINERY DOGS, το οποίο είναι το επόμενο συγκρότημα του. Η αλήθεια είναι ότι θέλουμε να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, θέλουμε να συνεχίσουμε να κάνουμε μουσική σαν ADRENALINE MOB και δεν θέλουμε να περιμένουμε για τον Mike να έχει το χρόνο [να διαθέσει στους ADRENALINE MOB]. Και δεν ξέρει πότε θα έχει το χρόνο πάλι, έτσι λοιπόν είναι πραγματικά αυτό που συμβαίνει. Ο Mike Portnoy κλήθηκε να είναι στο γκρουπ από εμένα. Εγώ και ο κιθαρίστας Mike Orlando είχαμε ήδη γράψει όλο το υλικό, έτσι το «Omerta» ήταν τελείως έτοιμο πριν ο Mike προσχωρήσει. Είναι κρίμα, αλλά επικεντρώθηκε σε άλλα πράγματα, και δεν θα παραμείνει. Έτσι του ευχόμαστε την καλύτερη δυνατή τύχη, αλλά οι ΜΟΒ πρέπει να συνεχίσουν.”

Σχετικά με το αν οι ADRENALINE MOB έχει κάποιο συγκεκριμένο ντράμερ στο μυαλό τους για να αντικαταστήσει τον Mike Portnoy:

Russell: «Δεν έχουμε έναν drummer στο μυαλό ακόμα, αλλά γράφουμε νέο υλικό τώρα και κοιτάμε να ηχογραφήσουμε κάποιο άλμπουμ κάποια στιγμή αργότερα φέτος. Αυτό είναι το σχέδιό μας και αυτό κάνουμε προς το παρόν. Ο Mike ήταν πραγματικά cool, προτείνοντας ακόμα και ορισμένα άτομα για να τον αντικαταστήσουν στο γκρουπ. Εξετάζουμε όλες τις επιλογές αυτή τη στιγμή. Είναι γνωστό ότι οι ΜΟΒ χρειάζονται ένα drummer. Είμαστε περισσότερο συγκεντρωμένοι στο γράψιμο υλικού για ένα νέο άλμπουμ. Αλλά ναι, το θέμα drummer είναι σίγουρα το επόμενο πράγμα που πρέπει να αντιμετωπίσουμε μόλις γραφτεί το υλικό. “

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here