DYING FETUS: Υπέγραψαν κανά στη Relapse και βγαίνουν περιοδεία

0
78

fetusexhumedtour2013Έχει επιβεβαιωθεί ότι οι DYING FETUS έχουν υπογράψει εκ νέου με Relapse. Η μπάντα δήλωσε: «Έχουμε έναν εθισμό με την Relapse Records, θα παραμείνει one-stop shop σας για όλα τα πράγματα Dying Fetus.

“Η υπογραφή με την Relapse Records φαινόταν σαν μια σωστή απόφαση για το συγκρότημα καθώς και οι δύο, DYING FETUS και Relapse Records έχουν αναπτύξει μια πολύ καλή σχέση όλα αυτά τα χρόνια. Έτσι, οι οπαδοί μας μπορούν να προσβλέπουν σε μια “βίαια δημιουργική” ανάπτυξη σχέσεων και από τα δύο μέρη.”

H περιοδεία τους θα ξεκινήσει το φθινόπωρο στις 5 Οκτωβρίου στο Wilmington, της North Carolina μέχρι τις 2 Νοεμβρίου στο Springfield της Virginia.

Η περιοδεία περιλαμβάνει το εξής line up: EXHUMED και DEVOURMENT, WAKING THE CADAVER (4 με 19 Οκτωβρίου), ABIOTIC και RIVERS OF NIHIL (26 Οκτωβρίου-2 Νοεμβρίου).

Ειδικά VIP πακέτα που περιλαμβάνουν ένα εισιτήριο γενικής εισόδου, ένα αποκλειστικό μύλο για “βότανα”, meet-and-greet με την μπάντα, limited-edition poster για τα 20 χρονιά και ένα VIP σουβενίρ που θα είναι διαθέσιμο για αγορά.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here