MAT SINNER – “Back to the Bullet” (AFM) (επανακυκλοφορία)

0
142

Επιτέλους! Να και μία επανακυκλοφορία που άξιζε να δει το φως της ημέρας πολύ νωρίτερα αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ, που λένε. Η παλιοκαραβάνα στον hard nheavy ήχο, Mat Sinner έχει σίγουρα προσφέρει πολλά στο χώρο με τους PRIMAL FEAR, τους SINNER κ.α. Ωστόσο, η μοναδική αμιγώς solo κυκλοφορία του είναι ένα πραγματικό αριστούργημα που θα πρέπει να βρίσκεται σε περίοπτη θέση κάθε hard rock δισκοθήκης.

Ξεχάστε εδώ τα metal ξεσπάσματα του Sinner και φανταστείτε ένα δίσκο γεμάτο από SCORPIONS και BONFIRE επιρροές με συνθέσεις που σου κολλάνε καθιστώντας αδύνατη την ακρόαση κάποιου άλλου CD/βινυλίου/κασέτας για αρκετή ώρα. Και επειδή εδώ αξιολογούμε την επανακυκλοφορία της AFM, να πούμε ότι εδώ υπάρχει ένα επιπλέον κομμάτι (“Shes got the look”) που κινείται στα ίδια υψηλά επίπεδα ποιότητας με τα υπόλοιπα κομμάτια καθώς και δύο videoclips για τα “Call my name”, “Every second Counts”. Ο ήχος είναι εξαιρετικός και το remastering του Achim Kohler είναι άριστο.

Αν χάσατε την πρώτη ευκαιρία πίσω στο 1990, τώρα δεν υπάρχουν δικαιολογίες: το “Back to the bullet” επιβάλλεται να το αγοράσεις… να το ακούσεις… να το απολαύσεις. Τα τρία Α δηλαδή…

8,5 / 10

Σάκης Νίκας

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here