TWILIGHT OF THE GODS: Ακούστε το πρώτο τους κομμάτι “Fire On The Mountain”

0
46

twilightgodsband2013Το πρώτο κομμάτι αποκάλυψε το “supergroup”, TWILIGHT OF THE GODS, των: Alan Averill (PRIMORDIAL, DEAD SOVEREIGN, BLOOD REVOLT) στα φωνητικά, Nick Barker (ex-CRADLE OF FILTH, ex-DIMMU BORGIR, ex-TESTAMENT, ex-EXODUS) στα ντραμς, Rune Eriksen (AURA NOIR, ex-AVA INFERI, ex-MAYHEM) και Patrik Lindgren (THYRFING) στις κιθάρες, και Frode Glesnes (EINHERJER) στο μπάσο. Το “Fire On The Mountain” προέρχεται από το ομότιτλο ντεμπούτο του συγκροτήματος, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 27 Σεπτεμβρίου από την Season Of Mist.

Ο Alan Averill μεταξύ άλλων δήλωσε πως: “ Όλοι μεγαλώσαμε μαζί και μέσα από τις επιρροές μας. Αυτό μας ήρθε να παίξουμε. Δεν ξεκινήσαμε λέγοντας «θέλουμε να παίξουμε σαν τους MANOWAR». Αλλά όλοι μας τους λατρεύουμε. Υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στην παρωδία και το να βάζεις τη παλιομοδίτικη heavy metal γοητεία σε αυτό που κάνεις”.

Και συνέχισε αναφερόμενος στο κομμάτι: “ToFire On The Mountain’ μοιάζει με τίτλο των RAINBOW γι’ αυτό κι είναι αφιερωμένο στον Dio. Η θεματολογία του ωστόσο σχετίζεται με την πολιορκία της Βιέννης από τους Οθωμανούς το 1683, όπου ο King Leopold I και η Αγία Ρωμαϊκή αυτοκρατορία νίκησε τους Τούρκου, και αυτό συνέβαλε αρκετά πιστεύω με την διάσωση του ευρωπαϊκού πολιτισμού και του διαφωτισμού.”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here