SEPULTURA: Ανακοίνωσαν τον τίτλο του νέου τους δίσκου

0
58

 

Sepultura 060613Οι Βραζιλιανο/Αμερικανοί θρυλικοί thrashers SEPULTURA ανακοίνωσαν ότι ο τίτλος του νέου τους δίσκου θα είναι “The Mediator Between The Head And Hands Must Be The Heart”, ο οποίος αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο από τη Nuclear Blast Records.

Αν και ο τίτλος είναι εμπνευσμένος από την κλασική ταινία του Fritz Lang “Metropolis”, η οποία κυκλοφόρησε το 1927, το CD δεν είναι ένας concept δίσκος ή ένα soundtrack όπως οι προκατοχοί του “Dante XXI” (βασισμένο στη “Θεία Κωμωδία”) και “A-Lex” (βασισμένο στο “Κουρδιστό Πορτοκάλι”).

Το “The Mediator Between The Head And Hands Must Be The Heart” ηχογραφήθηκε σε μια περίοδο 40 ημερών στο στούντιο του παραγωγού Ross Robinson (KORN, LIMP BIZKIT, SLIPKNOT) στη Venice της California και η μίξη και το mastering θα γίνει από τον συμπαραγωγό Steve Evetts, ο οποίος έχει προηγουμένως συνεργαστεί με τους SEPULTURA στους δίσκους “Nation” (2001), “Revolusongs” (2002) και “Roorback” (2003).

Ο δίσκος περιλαμβάνει εννέα τραγούδια, συμπεριλαμβανωμένων των “The Age Of The Atheist”, “Tsunami”, “The Vatican” και “Trauma Of War”, και δύο bonus τραγούδια (διασκευές στο “Zombie Ritual” των DEATH και ένα τραγούδι από το Βραζιλιάνικο συγκρότημα CHICO SCIENCE E NAÇÃO ZUMBI). Στον δίσκο θα υπάρχει και μια φιλική συμμετοχή από τον πρώην ντράμερ των SLAYER Dave Lombardo.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here