PHILIP ANSELMO: Τα χώνει στον Rex Brown για την ιστορία των PANTERA

0
59

anselmomanifestoΣε πρόσφατη συνέντευξη του Philip Anselmo στο MetalSucks, απαντάει για τον τρόπο με το οποίο τον σκιαγραφεί ο Rex Brown (πρώην μπασίστας των PANTERA και των DOWN) στο βιβλίο που πρόσφατα κυκλοφόρησε, “Official Truth, 101 Proof: The Inside Story Of Pantera”. Έτσι λοιπόν, με αφορμή κάποια αρνητικά σχόλια του τελευταίου ο Anselmo απαντάει πως: “Ειλικρινά δε με νοιάζει. Εγωιστικά, εγωκεντρικά, τα πάντα έχουν να κάνουν με μένα. Ξέρεις κάτι; Είμαι ο κύριος τραγουδιστής κι αυτός είναι ο μπασίστας. Αυτή είναι η οπτική του. Οπότε είμαι εντάξει μ’ αυτό. Δεν κρατάω καμία γαμ**ένη κακία. Αλλά νομίζω ότι έκανε μερικά δυνατά χτυπήματα και δε χρειάζεται να είμαι συγκεκριμένος. Υπάρχει μια μυθολογία σε ότι έχει να κάνει με την “απομάκρυνσή” του από τους DOWN. Αυτό το συγκεκριμένο κεφάλαιο είναι κάπως ενοχλητικό.”

Ενώ σχολιάζει σχετικά με την “επίθεση” του Brown στον πρώην ντράμερ των PANTERA, Vinnie Paul Abbott: “Δεν είμαι σίγουρος αν το χτύπημα στον Vince ήταν απαραίτητο. Ο Vince είναι ένας δύσκολος τύπος και πάντα ήταν ένας διαφορετικός τύπος ανθρώπου. Αλλά άξιζε αυτού του είδους το χτύπημα; Δεν το νομίζω. Όταν θα ολοκληρώσω το βιβλίο μου, θα ήθελα να γίνει γνωστό ότι δεν είναι ένα βιβλίο μόνο για τους PANTERA, και δεν μπαίνω σε κάποιου είδους διαγωνισμού με τον Rex. Είναι ντροπή.” Ενώ για τον ίδιο σχολίασε πως: “Ο Rex έχει πολλά ελαττώματα, όπως όλοι μας. Αλλά είναι σίγουρο πια ότι θέλει να μεταβιβάζει τα προβλήματά του στους άλλους. Όλοι έχουμε ελαττώματα. Ίσως να είναι ευκολότερο για μερικούς από μας να τα παραδεχόμαστε.”

Να θυμίσουμε ότι το βιβλίο του Philip Anselmo, “Mouth For War: Pantera, Pain, & PrideHeavy Metal Highs, Drugged Out Lows, & The Battle For My Life“, πρόκειται να κυκλοφορήσει του χρόνου το καλοκαίρι από την Simon & Schuster’s Gallery Books. Σχόλια σχετικά με το περιεχόμενό του μπορείτε ν’ ακούσετε στο βίντεο που ακολουθεί, από τον ίδιο.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here