DARK ANGEL: “Αν επέστρεφε η μπάντα, ο Ron Rinehart θα ήταν ο τραγουδιστής”

0
70

DarkAngel 300813Λιγότερο από ένα μήνα πριν, ανακοινώθηκε ότι οι thrashers DARK ANGEL θα επανενωθούν για μερικά shows του χρόνου, συμπεριλαμβανομένης και της εμφάνισής τους στο Keep It True XVII, το οποίο θα διεξαχθεί στις 25 και 26 Απριλίου στο Tauberfrankenhalle στη Γερμανία.

Τα μέλη της μπάντας εξέφρασαν τις σκέψεις τους σχετικά με τις φήμες για μελλοντική περιοδεία που κυκλοφορούν. Ακολουθούν μέρη από τις δηλώσεις του καθενός.

Gene Hoglan (drums): “Είμαι εδώ για να το δηλώσω ξανά, ότι οι DFA [DARK Fucking ANGEL] βρίσκονται ακόμα σε συζητήσεις για το αν κάνουν shows το 2014. Μέχρι στιγμής, κανένα από τα μέλη δεν έχει «κλείσει» κάτι σχετικά με festival ή μεμονωμένες ημερομηνίες. Φυσικά, υπάρχουν οι φήμες ότι έχουμε «κλείσει» σε συγκεκριμένα festival, αλλά όποιες συζητήσεις μπορεί να προέκυψαν έγιναν χωρίς τη γνώση και παρουσία ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ της μπάντας και για αυτό δε μπορούν να θεωρηθούν αξιόπιστες. Ένα πράγμα που μένει αληθινό σε εμάς είναι ότι νιώθουμε πως η κληρονομιά των DARK ANGEL βρίσκεται σε κίνδυνο να αμαυρωθεί αν συνεχιστούν αυτές οι τυχαίες πράξεις. Αντιλαμανόμαστε ότι ναί, τα reunions είναι αρκετά φυσιολογικά αυτές τις μέρες. Ωστόσο, οι DARK ANGELποτέ δε συμβιβάστηκαν με το φυσιολογικό και αρνούμαστε να επανενωθούμε εκτός και αν μπορούμε να επιστρέψουμε και να δώσουμε στους οπαδούς μας την πιο αστρική κατάσταση που είναι δυνατό. Το οποίο είναι ακριβώς αυτό πάνω στο οποίο δουλεύουμε στα παρασκήνια”

Jim Durkin (κιθάρα): “Στους γαμάτους οπαδούς μας. Έφτασε στην προσοχή μου ότι έχουν «κλειστεί» shows και έχουν δωθεί υποσχέσεις στο όνομα των DARK ANGELκαι κάποια από πρώην μέλη τους. Κανείς, από όσο ξέρω, δεν έδωσε εξουσιοδότηση να μιλήσει ή να κάνει δουλειές εκ μέρους των DARK ANGEL, του εαυτού μου ή οποιουδήποτε άλλου πρώην μέλους. Να μην αναφέρω το να δημιουργεί υποσχέσεις σχετικά με το μέλλον της μπάντας. Υπάρχουν άλλα πρώην μέλη που θα θα ήθελαν να αναμειχθούν σε αυτό αν γίνει σωστά! Και προστατέψει την κληρονομιά μας! Όταν ήμουν τελευταία στη μπάντα, ο Ron Rinehart ήταν ο τραγουδιστής μου. Και ΑΝ η μπάντα ήταν να επιστρέψει και να συνεχίσει θα ήταν ΑΚΟΜΑ ο τραγουδιστής μου. Ήταν ο βράχος μας όταν τον χρειαζόμασταν και ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ να το έκανα αυτό χωρίς αυτόν. Αυτός κι εγώ μιλάμε καθημερινά και είμαστε τόσο κοντά τώρα όσο ποτέ. Εύχομαι ότι το καλύτερο στις προσπάθειες κάθε πρώην μέλους των DARK ANGEL. Στην πραγματικότητα, τους ενθαρρύνω να γράψουν τη δική τους μουσική, να φτιάξουν το δικό τους όνομα μπάντας και να βγούν εκεί έξω και να παίξουν! Αλλά το να οδηγούν τους οπαδούς να πιστέψουν ότι οποιοσδήποτε άλλος από τον Ron θα ήταν ο frontman των DARK ANGEL και ότι αυτή η μπάντα θα έκανε το οτιδήποτε χωρίς τα μέλη-κλειδιά της, απλά δεν είναι αλήθεια. Ο θρύλος δε μπορεί πραγματικά να «επιστρέψει» χωρίς τα μέλη-κλειδιά. Ανυπομονώ για το 2014. Και πιστεύω ότι μπορούμε να πραγματοποιήσουμε ιδιαίτερα πράγματα!”

Ron Rinehart (φωνητικά): “Σχετικά με τους DARK ANGEL και την παρούσα κατάσταση: Οι DARK ANGEL δεν έδωσαν σε καμία στιγμή καμία εξουσιοδότηση σε κανένα από τα πρώην μέλη μας να κλείσουν shows, προσωπικές εμφανίσεις κλπ. Κάθε υπόσχεση για σόου, προσωπική εμφάνιση κλπ είναι στην ευθύνη του μεμονωμένου ο οποίος έδωσε την υπόσχεση και όχι του μουσικού γρουπ DARK ANGEL. Οι DARK ANGEL πιστεύουν στο να δώσουν στους καταπληκτικούς οπαδούς μας το καλύτερο σόου που μπορούμε να παραδώσουμε, καθώς και να προστατέψουμε την πολύτιμη κληρονομιά μας. Κάθε μελλοντική δήλωση θα έρθει από τους DARK ANGEL ή το management μας”

MikeGonzGonzales (μπάσο): “Θα ήθελα απλά να κάνω μία δήλωση σχετικά με την πιθανότητα ενός reunion των DARK ANGEL. Είναι αλήθεια ότι μιλάμε για να πραγματοποιήσουμε μία περιοδεία την επόμενη χρονιά, αλλά βρισκόμαστε ακόμα στα πρώτα στάδια αυτής της συζήτησης. Όλοι σχεδιάζουμε να κάτσουμε μαζί στο κοντινό μέλλον, να επανασυνδεθούμε και να τζαμάρουμε λίγο. Aνυπομονώ να ξαναδώ αυτούς τους τύπους.”

Ο πρώτος τραγουδιστής της μπάντας, Don Doty, άναψε το φυτίλι στις 8 Αυγούστου όταν μιλώντας στο Γερμανικό Radio Gehacktes έκανε δηλώσεις για reunion κλπ.

Μόνο μην έχουμε QUEENSRYCHE part 2 παρακαλούμε!

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here