EUROPE: Τον Οκτώβριο η κυκλοφορία του Live At Sweden Rock: 30th Anniversary Show

0
73

EUROPE 2Η earMUSIC ανακοίνωσε πως η κυκλοφορία του Live At Sweden Rock – 30th Anniversary Show σε DVD, Blu-ray και διπλό CD ορίστηκε για τις 18 Οκτωβρίου.

Για τον εορτασμό των 30 ετών ζωής τους, οι EUROPE έκαναν μια μοναδική συναυλία στις 7 Ιουνίου στα πλαίσια του Sweden Rock Festival. Οι 30000 κόσμου που βρέθηκαν στο φεστιβάλ είχαν την τύχη να ακούσουν 28 τραγούδια που αποτελούν και τα προσωπικά αγαπημένα των μελών της μπάντας από την ημέρα της ίδρυσης της μέχρι και σήμερα. Είναι αξιοσημείωτο πως κάποια από τα τραγούδια δεν είχαν ερμηνευθεί ποτέ live ενώ το show περιλάμβανε και ακουστικό σετ.

Οι εκπλήξεις δεν σταμάτησαν εκεί καθώς οι EUROPE είχαν και special guests από συγκροτήματα που αποτέλεσαν την έμπνευση τους στο ξεκίνημα της καριέρας τους. Συγκεκριμένα ο Scott Gorham (THIN LIZZY) συμμετείχε σε μια δυναμική έκδοση του “Jailbreak” και ο Michael Schenker (MSG, UFO, SCORPIONS) στο κλασσικό ‘Lights Out’ των UFO.

Το Live At Sweden Rock: 30th Anniversary Show περιλαμβάνει πάνω από δύο ώρες και σαράντα λεπτά υλικό από τη συναυλία, υλικό από τα παρασκήνια και αποκλειστικές συνεντεύξεις με τα μέλη του συγκροτήματος κάνοντας τη συγκεκριμένη κυκλοφορία απαραίτητη για τη συλλογή όλων των φίλων του συγκροτήματος.

Περιεχόμενα:

CD/DVD/Blu-ray:
‘Intro / Riches To Rags’
‘Firebox’
‘Not Supposed To Sing The Blues’
‘Scream Of Anger’
‘Superstitious’
‘No Stone Unturned’
‘New Love In Town’
‘In The Future To Come’
‘Paradize Bay’
‘Girl From Lebanon’
‘Prisoners In Paradise’
‘Always The Pretenders’
‘Drink And A Smile’
‘Open Your Heart’
‘Love Is Not The Enemy’
‘Sign Of The Times’
‘Start From The Dark’
‘Wings Of Tomorrow’
‘Carrie’
‘Jailbreak’ (special guest: Scott Gorham)
‘Seven Doors Hotel’
Drum Solo

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here