MINISTRY: Online το πέμπτο βίντεο από τα παρασκήνια της ηχογράφησης του ”From Beer To Eternity”

0
88

MINISTRYΑκόμη ένα βίντεο από την ηχογράφηση του 13ου άλμπουμ των MINISTRY ‘From Beer To Eternity’ ανέβηκε online. Αν και αρχικά δεν υπήρχαν πλάνα για νέο άλμπουμ, στην πορεία τα πράγματα άλλαξαν και όπως δήλωσε ο ‘εγκέφαλος’ της μπάντας Al Jourgensen ‘Δεν είχαμε άλλη επιλογή’.

Τα μέλη του συγκροτήματος ξεκίνησαν να δουλεύουν πάνω στο νέο υλικό τον περασμένο Δεκέμβριο. Λίγες μέρες μετά την ολοκλήρωση 18 συνθέσεων, ο κιθαρίστας των MINISTRY Mike Scaccia βρήκε τραγικό θάνατο από καρδιακή προσβολή πάνω στη σκηνή κι ενώ έπαιζε με το δικό του συγκρότημα, τους RIGOR MORTIS. Αν και συντετριμμένα, τα μέλη του συγκροτήματος αποφάσισαν να συνεχίσουν. O Jourgensen είπε: “Είμαι περήφανος για τη δουλειά μας στο ‘From Beer To Eternity’ γιατί αποτελεί φόρο τιμής στο ταλέντο του Mikey και πιστεύω ότι έτσι τον τιμούμε για όλα αυτά τα χρόνια που περάσαμε μαζί γράφοντας και παίζοντας μουσική”.

Τη πέμπτη συνέχεια από τα παρασκήνια της ηχογράφησης του νέου άλμπουμ των MINISTRY μπορείτε να τη παρακολουθήσετε παρακάτω.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here