NIGHT IN GALES: H επιστροφή!

0
99

Οι Γερμανοί melodic death metallers NIGHT IN GALES, επιστρέφουν, υπογράφοντας στην Lifeforce Recods. Το επερχόμενο, πέμπτο, άλμπουμ της μπάντας, θα ονομάζεται Five scarsκαι αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 7 Νοεμβρίου. Σύμφωνα με το δελτίο τύπου, το CD θα “συνδυάζει επιτυχημένα όλα τα χαρακτηριστικά στοιχεία του παρελθόντος της μπάντας μέσα στον τυπικό Σουηδικό μελωδικό death metal ήχο, χωρίς να απορρίπτει νέες επιρροές, κάνοντάς το την πιο μελωδική και επιθετική ταυτόχρονα προσπάθεια στην ιστορία της μπάντας μέχρι τώρα. Όλα αυτά όμορφα περιτυλιγμένα από μια δολοφονική μίξη του icon της σκηνής, Dan Swano (EDGE OF SANITY, BLOODBATH)”.

O κιθαρίστας της μπάντας, Jens Basten, δήλωσε: “Επιστρέψαμε! Fuck yeah! 17 χρόνια αφότου ξεκινήσαμε να μαγειρεύουμε το προσωπικό μας είδος Γερμανικού μελωδικού death metal, ένα νέο άλμπουμ των NIGHT IN GALES έρχεται προς το μέρος σας! Το ‘Five Scars’ θα είναι σίγουρα μια γιορτή για τους melodeath καλοφαγάδες οι οποίοι ίσως έχουν σιχαθεί όλους τους wannabes που οδήγησαν αυτό το σπουδαίο είδος του metal στην απόλυτη ασημαντότητα!”

Μεγάλα λόγια Jens… μακάρι να τα υποστηρίξετε και δισκογραφικά, γιατί κι εσείς είχατε πάρει την κάτω βόλτα στο τελευταίο… και ο melo-death χρειάζεται μία γερή αφύπνιση!

Να θυμίσουμε ότι το τελευταίο άλμπουμ της μπάντας, “Necrodynamic”, είχε κυκλοφορήσει το 2001 από την Massacre Records, ενώ πριν από αυτό, οι Γερμανοί είχαν κυκλοφορήσει ακόμα 3 άλμπουμ μέσω της Nuclear Blast, τα “Toward the twilight” (1997), “Thunderbeast” (1998) και “Nailwork” (2000).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here