METALLICA: Βίντεο από τη συνέντευξη του Lars Ulrich και του ηθοποιού Dane DeΗaan στo ‘Jake’s Takes’ για το ‘Through The Never’

0
100

METALLICAO Jake Hamilton, γνωστός για το ‘Jake’s Takes’, βρέθηκε στο Τορόντο του Καναδά για να πάρει συνέντευξη από τον Lars Ulrich και τον ηθοποιό Dane DeΗaan σχετικά με την ταινία ‘Through The Never’ που κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στις 9 Σεπτεμβρίου στα πλαίσια του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου στο Τορόντο. Στο film πρωταγωνιστεί ο DeHaan ο οποίος υποδύεται ένα μέλος του προσωπικού της μπάντας ο οποίος στέλνεται σε μια μυστική αποστολή τη στιγμή που οι METALLICA εμφανίζονται σε μια sold out συναυλία.

Όπως έχει γίνει γνωστό, το συγκρότημα ξόδεψε πάνω από 20 εκατομμύρια δολάρια για την παραγωγή της ταινίας κάτι που έκανε τον James Hetfield να δηλώσει: “Δεν υπάρχει περίπτωση να το κάνουμε. Καλύτερα να σταματήσουμε. Με τέτοιο ποσό που θα ξοδέψουμε για να γυρίσουμε αυτό το πράγμα πόσο καιρό θα πάρει να πάρουμε πίσω τα χρήματα μας; Τα παιδιά μας θα πληρώνουν ακόμη για την ταινία”.

To video με τη συνέντευξη μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω:

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here