WITHIN TEMPTATION: Συνεργασία-έκπληξη με την Tarja Turunen στο νέο τους single!

0
91

wttarjaparadise 600Χαράς ευαγγέλια για τους φίλους των WITHIN TEMPTATION και όχι μόνο! Οι Ολλανδοί symphonic rockers θα κυκλοφορήσουν στις 27 Σεπτεμβρίου ένα EP με τίτλο “Paradise (What about us?)”, το οποίο εκτός από τις demo εκδοχές τριών κομματιών που θα περιέχονται στο επόμενο album του συγκροτήματος θα περιλαμβάνει επίσης και την συμμετοχή την πρώην τραγουδίστριας των NIGHTWISH, Tarja Turunen, στο ομώνυμο single!

Η frontwoman των WITHIN TEMPTATION, Sharon Den Adel, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Όταν  γράψαμε την πρώτη μορφή του ‘Paradise’ και ξανακούσαμε το demo και την επική δύναμη του κομματιού σκεφτήκαμε αμέσως την Tarja. Πόσο άψογα αυτό το κομμάτι θα ταίριαζε με την κλασική της φωνή και πόσο ιδιαίτερο θα ήταν αν το τραγουδούσαμε μαζί. Βέβαια δεν ήξερα τι να περιμένω από την Tarja καθώς συναντηθήκαμε για πρώτη φορά αυτόν τον Ιούνιο. Αφού μιλήσαμε όμως φάνηκε εντελώς φυσικό που θα το επιχειρούσαμε μαζί!».

Από την πλευρά της η Tarja Turunen πρόσθεσε: «Ήταν πολύ ωραίο που επιτέλους συνάντησα την Sharon και τους υπόλοιπους WITHIN TEMPTATION. Εκτιμώ ειλικρινά την πρόσκληση και την ευκαιρία να δουλέψω μαζί τους στο ‘Paradise’. Ήταν υπέροχο που με σκέφτηκαν! Ελπίζω οι fans να λατρέψουν αυτό το ντουέτο!».

“Paradise (What About Us?)” track listing:

01. Paradise (What About Us?) (feat. Tarja Turunen)

02. Let Us Burn (demo version)

03. Silver Moonlight (demo version)

04. Dog Days (demo version)

Μπορείτε να πάρετε μια γεύση από αυτή την συνεργασία μέσω του παρακάτω video:

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

  • https://noc.ezhellas.com:44450/live
  • Rock Hard Radio
  • rock hard greece