ENTOMBED: Οι Hellid, Cederlund και Andersson επανενώνονται για να παίξουν το “Clandestine”

0
100

Entombed 190913Τα αρχικά μέλη των ENTOMBED, Alex Hellid (κιθάρα), Ulf “Uffe” Cederlund (κιθάρα) και Nicke Andersson (drums), θα επανενωθούν για να παίξουν το κλασικό δεύτερο άλμπουμ της μπάντας, “Clandestine” (1991), την 1η Φεβρουαρίου 2014 στο Gavle Konserthus στη Σουηδία. Μαζί τους θα είναι και η 65-μελης Gavle Symphonic Orchestra αλλά και χωρωδία 40 ατόμων.

“Θα παίξουμε το ‘Clandestine’ όπως το ενορχήστρωσε ο Thomas von Wachenfeldt και θα είναι η πρώτη φορά που εγώ, ο Uffe και ο Nicke θα παίξουμε μαζί σαν ENTOMBED μετά από 17 χρόνια. Είμαστε όλοι πολύ ενθουσιασμένοι που ξεκινάμε να δουλεύουμε για αυτό το project ναι ανυπομονούμε να δούμε που θα μας πάει”.

Οι ENTOMBED ξαναέπαιξαν ολόκληρο το “Clandestine” με την Nordic Chamber Orchestra στις 12 Απριλίου 2013 στο Sundvall της Σουηδίας. Μπορείτε να “κατεβάσετε” ένα MP3 με το κομμάτι “Blessed me” όπως παίχτηκε εκείνη τη βραδιά με ένα κλικ εδώ


Μετά τους QUEENSRYCHE και τους DEATH ANGEL πάμε για ακόμα ένα νέο σήριαλ όπως φαίνεται. Άλλωστε ο Hellid δεν συμμετείχε στη σύνθεση και ηχογράφηση του επερχόμενου “Back to the front”, το οποίου η κυκλοφορία μετατέθηκε για το 2014 λόγω “απρόβλεπτων τεχνικών προβλημάτων” όπως γράψαμε τις προάλλες.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here