THE SKULL: Πρώτο show με τον original drummer των TROUBLE, Jeff Olson

0
95

 

TheSkull 200913Οι THE SKULL, η καινούργια μπάντα του πρώην τραγουδιστή των TROUBLE, Eric Wagner, στην οποία συμμετέχουν επίσης ο επί χρόνια μπασίστας των TROUBLE, Ron Holzner, και οι κιθαρίστες των SECRET DAWN, Michael Carpenter και Lothar Keller, έδωσαν το πρώτο τους show στις 14 Σεπτεμβρίου στο Tequila Jaxx του Ohio έχοντας στην σύνθεση τους τον original drummer των Trouble, Jeff “Oly” Olson.

Ο Olson είπε χαρακτηριστικά: “Ξέρω πως είχα πει στο παρελθόν ότι δεν θα ξανάπαιζα κομμάτια των TROUBLE παρά μόνο με τα αυθεντικά μέλη του σχήματος, όμως άλλαξα γνώμη. Αν και πέρασα πολύ καλά παίζοντας για τους IN-GRAVED (το νέο συγκρότημα του πρώην κιθαρίστα των PENTAGRAM, Victor Griffin) μου έλειψαν τα drums και τα κλασικά κομμάτια των TROUBLE. Θα συνεχίσω να τζαμάρω με τον Victor, αλλά πλέον υπάρχει χώρος και για τους THE SKULL. Δεν υπάρχει καμία εχθρότητα μεταξύ των δυο συγκροτημάτων (TROUBLE και THE SKULL) και θέλουμε να το κρατήσουμε έτσι”.

Οι THE SKULL πάντως έχουν ήδη αρχίσει να δουλεύουν πάνω στο πρώτο τους album μαζί με τον φημισμένο παραγωγό Billy Anderson (SLEEP, HIGH ON FIRE, NEUROSIS), το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στο 2014.

Δείτε παρακάτω βίντεο από την συγκεκριμένη εμφάνιση των THE SKULL.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here