METALLICA: Ειδική έκπληξη για το Δεκέμβριο

0
135

METALLICAΣε πρόσφατη συνέντευξή του ο Lars Ulrich ανέφερε πως υπάρχει πλάνο για κάτι το πρωτοποριακό για τους METALLICA που θα παρουσιαστεί το Δεκέμβριο. Συνεχίζοντας ο Lars είπε πως εάν ήξερε το management της μπάντας ότι υπάρχει καν αυτή η αναφορά που μόλις έκανε, θα έκαναν τα πάντα για να το κάνουν να σιωπήσει, αλλά είναι κάτι που περιμένουν ανυπόμονα και θα είναι το επόμενο όριο που θα ξεπεράσουν οι METALLICA.

Όταν ρωτήθηκε επίσης για το μουσικό φεστιβάλ των METALLICA ονόματι Orion Music + More Festival στην πόλη του Detroit, που πρόσφατα έχει δηλώσει χρεοκοπία, ο Lars ήταν θετικός στη διοργάνωση για τρίτη φορά του εν λόγω φεστιβάλ, αλλά δεν είναι κάτι ακόμα 100% επιβεβαιωμένο.

Μπορείτε να τσεκάρετε τη συνέντευξη παρακάτω:

Σε άλλα νέα σχετικά με τους METALLICA, ο κιθαρίστας τους Kirk Hammett σε πρόσφατη συνέντευξή του στο The Verge δήλωσε πως μπορεί να έχουν καθυστερήσει το επερχόμενο δίσκο τους, αλλά σε αυτό οφείλεται το ότι συμμετέχουν σε διάφορα άλλα projects σχετικά με τη μπάντα, όπως η πρόσφατη ταινία τους “Through the never”, κάτι το οποίο θεωρεί θετικό καθώς τους αρέσει η πρόκληση για κάτι καινούριο και δημιουργικό. Σε αυτό συμπεριλαμβάνει και την προηγούμενη δουλειά των METALLICA, το άλμπουμ “Lulu” σε συνεργασία με τον Lou Reed.

Όπως είπε: “Πιστεύω πως το “Lulu” είναι από τα καλύτερα πράγματα που έχουμε κάνει. Το τραγούδι “Junior dad” μου προκαλεί δάκρυα και το να συνεργάζεσαι με τον Lou Reed είναι cool, ιδιαίτερο και ξεχωριστό για εμάς. Μπορεί να μην ήταν για όλους, μπορεί να ήταν πρόκληση για τους οπαδούς μας, αλλά οι METALLICA γούσταραν που κάναμε αυτό το δίσκο και είναι σημαντική και θετική εμπειρία για εμάς.”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here