MACHINE HEAD: Υπέγραψαν στη Nuclear Blast Entertainment

0
92

machinehead2013Μετά από πάνω από ένα έτος διαπραγματεύσεων με διάφορες εταιρείες, οι MACHINE HEAD κατέληξαν στη Nuclear Blast Entertainment του γνωστού γκουρού από την Roadrunner Records, Monte Conner. Ο ίδιος ο Conner δήλωσε πως είναι ιδιαίτερα χαρούμενος που υπέγραψε, για τρίτη φορά, τους MACHINE HEAD και πως ήταν μέσα στα πλάνα του να τους υπογράψει στη Nuclear Blast Entertainment από τη στιγμή που έφυγε από τη Roadrunner Records.

Ο Robb Flynn (κιθάρα, φωνητικά) δήλωσε από τη μεριά του πως είναι περήφανος που οι MACHINE HEAD θα συνεχίσουν να δουλεύουν με το Conner, έναν άνθρωπο που δε σταμάτησε να πιστεύει στη μπάντα για 20 χρόνια.

Τέλος, ο ιδρυτής και ιδιοκτήτης της Nuclear Blast, Markus Staiger δήλωσε πως θεωρεί αναμφισβήτητα τους MACHINE HEAD σαν ένα από τα επιδραστικότερα επίκαιρα συγκροτήματα και είναι τιμή του που καταφέρανε να τους συμπεριλάβουν στην οικογένεια της Nuclear Blast.

Οι MACHINE HEAD αναμένεται να ξεκινήσουν να ηχογραφούν τον επόμενο δίσκο τους τέλη Οκτωβρίου, με πιθανή κυκλοφορία στις αρχές του 2014. Στο άλμπουμ θα συμμετέχει και ο νέος τους μπασίστας Jared MacEachern, στη θέση του Adam Duce που αποχώρησε πριν μερικούς μήνες.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here