InPhaze: Κυκλοφόρησαν το single “Cry of agony”

0
64
InPhaze
















InPhaze

Οι InPhaze δημιουργήθηκαν στην Αθήνα το 2011 και κινούνται μουσικά στον χώρο του modern power/heavy metal, συνδυάζοντας δυναμικά riffs, μελωδικές γραμμές και σύγχρονη παραγωγή.

Στις 11 Σεπτεμβρίου 2026 κυκλοφόρησαν το “Cry of Agony”, το πρώτο single από το νέο τους album “Back Again”, το οποίο αναμένεται στις 30 Οκτωβρίου 2026.

Το “Cry of Agony” αποτελεί ένα από τα πιο προσωπικά κομμάτια του δίσκου. Η θεματολογία του περιστρέφεται γύρω από τον πόνο, την απώλεια και τις δύσκολες περιόδους της ζωής, αλλά και την προσπάθεια να βρεις τη δύναμη να συνεχίσεις και να σταθείς ξανά στα πόδια σου. Αυτή η πορεία μέσα από τις δοκιμασίες, την επιβίωση και τελικά την επιστροφή αποτελεί βασικό κομμάτι της ιστορίας που βρίσκεται πίσω από το “Back Again”.

Μουσικά, το “Cry of Agony” δίνει μια πρώτη εικόνα της κατεύθυνσης του νέου album, με τις κιθάρες και τις δυνατές μελωδίες να βρίσκονται στο επίκεντρο, διατηρώντας παράλληλα τον σύγχρονο heavy/power metal χαρακτήρα των InPhaze.

Τη μουσική υπογράφει ο Ilias Gogakis και τους στίχους ο Andre Boutos. Την παραγωγή ανέλαβε ο Bob Katsionis στο Sound Symmetry Studio, ενώ η μίξη και το mastering έγιναν από τον Ilias Gogakis στη Vowlume Productions.

Το “Cry of Agony” είναι το πρώτο βήμα προς την κυκλοφορία του “Back Again” και την επόμενη περίοδο των InPhaze.

Spotify link

https://open.spotify.com/album/5y0kaGQy5JHfksLl86EIH7?si=77K8vfs3SaubFU2rSdSRcQ&utm_source=copy-link

 

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here