TONY IOMMI: Εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τη διαρροή του ακυκλοφόρητου τραγουδιού των BLACK SABBATH

0
178

Πριν λίγες μέρες, ανεβάσαμε μία είδηση για ένα ακυκλοφόρητο τραγούδι των BLACK SABBATH, που πόσταρε ο θετός γιος του Geoff Nichols, πρώην πληκτρά των Sabs, με τίτλο “Slapback”.

Ο Tony Iommi, σε πρόσφατες δηλώσεις του στο “Trunk Nation with Eddie Trunk”, εκδήλωσε τη δυσαρέσκειά του… «Μου άφησε μία κακή γεύση στο στόμα», είπε ο Iommi. «Εκείνη την περίοδο, όταν κάναμε το “Slapback”, ο Geoff δεν ήταν καν αναμεμιγμένος στο συγκρότημα, δεν ήταν ο Geoff εκεί, την περίοδο εκείνη. Στην πραγματικότητα, μπάσο παίζει ο Ronnie James Dio… Και το γράψαμε σε κασέτα στον χώρο που χαλαρώναμε. Δεν ήταν καλό για το άλμπουμ και δεν το διαμορφώσαμε όπως έπρεπε. Δεν το ηχογραφήσαμε κανονικά ή κάτι άλλο».

Λίγο πιο πριν, ο μπασίστας των BLACK SABBATH, Geezer Butler, είχε πει παρόμοια πράγματα για το τραγούδι, με τη μόνη διαφορά πως υποστήριζε ότι μπάσο είχε παίξει εκείνος κι όχι ο Ronnie James Dio, λέγοντας συγκεκριμένα: «Αυτό ήταν ένα από τα τραγούδια που κάναμε πριν φύγω και πιθανώς να ήταν και ο λόγος που έφυγα»!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here