BLACK SABBATH: Ο Tony Iommi δήλωσε ότι είναι πολύ πιθανό να κυκλοφορήσει box set από την περίοδο με τον Tony Martin στα φωνητικά

0
257

Πολύ ενδιαφέρουσα είδηση, έβγαλε μία συνέντευξη του Tony Iommi στο Noisecreep, αφού αποκάλυψε ότι σκέφτεται να κυκλοφορήσει ένα box set με υλικό από την περίοδο των BLACK SABBATH με τον Tony Martin στα φωνητικά, ίσως και με τον Ian Gillan. Διαβάστε τι είπε αναλυτικά:

«Έχω πάρα πολλές ηχογραφήσεις που έχω κάνει στο παρελθόν και δεν έχουν δει ποτέ το φως της ημέρας. Θα ήθελα κάποια στιγμή να τις ξεχωρίσω και να τις βάλω σε μερικά άλμπουμ. Σταδιακά κοιτάζουμε τα box sets, οπότε θα υπάρξει ένα box set από την περίοδο με τον Tony Martin κάποια στιγμή και ίσως και από την εποχή με τον Ian Gillan. Οπότε, ναι, θα υπάρχουν κι άλλα τραγούδια που θα προστεθούν και δεν έχουν χρησιμοποιηθεί πουθενά.

Δυστυχώς τα χρόνια με τον Tony Martin «θάφτηκαν» με όλο το υλικό του Ozzy και του Dio. Θα υπάρξει κάποια περίοδος που θα μπορούμε να κυκλοφορήσουμε το box set με τα άλμπουμ του Tony Martin, με κάποια καλά outtakes. Τα έχω μιξάρει ήδη στο σπίτι και είναι έτοιμα, απλά περιμένουμε τον σωστό χρόνο. Δεν μπορούμε να τα βγάλουμε όλα μαζί, γιατί θα προκαλέσουμε σύγχυση. Για να είμαι ειλικρινής, έχω πολλά κουτιά με υλικό που δεν έχει ακουστεί ποτέ. Ακόμα κι εγώ, δεν μπορώ να τα θυμηθώ όλα, είναι απλά θέμα ψαξίματος για να τα βρούμε, αφού όλο και κάπου θα υπάρχει κάποιο τραγούδι με τον Dio ή τον Tony Martin ή τον Ozzy».

https://youtu.be/VvRq_87wF4o

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here