LED ZEPPELIN: Θα είναι οι πρώτοι που θα εγκαινιάσουν το Music Walk Of Fame του Λονδίνου

0
70

Led Zeppelin c Kevin Westenberg Mythgem LTDΟι LED ZEPPELIN αναμένεται να είναι στο πρώτο κύμα των εισαχθέντων στο Music Walk Of Fame. Πρόκειται για κάτι αντίστοιχο του Walk Of Fame που υπάρχει στο Hollywood, με τη διαφορά ότι αντί για αστέρια, στον δρόμο του βόρειου Λονδίνου που θα ξεκινήσει η συγκεκριμένη διαδικασία, θα υπάρχουν δίσκοι. Μάλιστα, η συγκεκριμένη διαδικασία θα γίνεται σε συνεργασία με το εμπορικό επιμελητήριο του Hollywood, το οποίο διαθέτει και το σχετικό knowhow με τις διαδικασίες ένταξης.

Τα μέλη των LED ZEPPELIN θα έχουν το καθένα το δικό του αστέρι, ενώ σύμφωνα με τους διοργανωτές, οι τιμώμενοι μουσικοί στο συγκεκριμένο Walk Of Fame δεν θα είναι μόνο Βρετανοί, αλλά θα προκύπτουν από σχετική διαδικτυακή ψηφοφορία. Στη συγκεκριμένη ψηφοφορία οι υποψήφιοι μουσικοί θα χωρίζονται σε πέντε κατηγορίες: καινοτόμοι καλλιτέχνες, σημαντικοί καλλιτέχνες, πρότυπα, αφανείς ήρωες και βαριά χαρτιά της μουσικής βιομηχανίας.

Για όσους βιάζονται να ψηφίσουν την ένταξη των BLACK SABBATH, IRON MAIDEN και JUDAS PRIEST, να τους ενημερώσουμε ότι η ψηφοφορία θα ξεκινήσει τον Μάιο. Υπομονή!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here