BARONESS: Αλλαγές στη σύνθεση της μπάντας

0
70

Baroness 260313Οι BARONESS είχαν ένα οδικό ατύχημα όπως θα θυμάστε πολλοί από εσάς στις 15 Αυγούστου του 2012 στην Αγγλία, όταν το tour bus τους έφυγε από την πορεία του λόγω δυνατής βροχής και έπεσε σε κάτι μπαριέρες. 9 άτομα, συμπεριλαμβανομένων των 4 μελών του συγκροτήματος, πήγαν στο νοσοκομείο, οι δύο με σοβαρά τραύματα. Από τότε η μπάντα έχει παίξει ακουστικά σόου μόνο, και συγκεκριμένα με τους John Baizley (frontman) και Peter Adams (κιθάρα).

Φαίνεται πως δεν ήταν τυχαία αυτοί οι δύο μόνο και πως ακόμα και τώρα τους επηρεάζει. Ο Baizley εξέδωσε μία μεγάλη ανακοίνωση, όπου μεταξύ άλλων αναφέρει:

“Ωστόσο, για μερικούς από εμάς, το ατύχημα ήταν μία αλλαγή που θα τους απέτρεπε να παίζουν μουσική ή να περιοδεύουν. Με λύπη πρέπει να ανακοινώσουμε ότι ο Matt Maggioni [μπάσο] και ο Allen Blickle [drums] δε θα συνεχίσουν να περιοδεύουν με τους BARONESS. Οι λεπτομέρειες της αποχώρησής τους δεν είναι συγκλονιστικές. Δεν υπάρχουν άσχημα αισθήματα. Ούτε θα δημοσιοποιηθούν οι λεπτομέρειες. Αρκεί να πούμε ότι θα θέλαμε να κρατήσουμε για τους εαυτούς μας τα λεπτότερα σημεία αυτής της κατάστασης, για να σεβαστούμε την ιδιωτικότητα όσων εμπλέκονται.”

Η μπάντα βρήκε δύο μουσικούς για να αναπληρώσουν το κενό και για να επιστρέψει στις περιοδείες.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here