STONE TEMPLE PILOTS: Επιστρέφουν με τον Chester Bennington των LINKIN PARK στα φωνητικά!

0
71

 

stpBenningtonΟι Αμερικανοί rockers STONE TEMPLE PILOTS κυκλοφόρησαν ένα ολοκαίνουριο τραγούδι, με τον τίτλο “Out Of Time”, το οποίο περιλαμβάνει τον τραγουδιστή των LINKIN PARK Chester Bennington στη θέση του απολυμένου frontman Scott Weiland (πρώην VELVET REVOLVER). Το τραγούδι μπορείτε να το ακούσετε παρακάτω.

Οι STP ανακοίνωσαν τον Φεβρουάριο ότι διέκοψαν το συμβόλαιο με τον Weiland. Αλλά από τότε, επιμένει ότι δεν τον απέλυσαν και ότι δεν μπορούν να τον απολύσουν, ισχυριζόμενος ότι: “Εγώ ξεκίνησα τη μπάντα. Υπάρχουν συγκεκριμένοι όροι που αποτρέπουν αν συμβεί κάτι τέτοιο.”

Η μπάντα αποκάλυψε το παρόν line-up και το τελευταίο τους τραγούδι στην ετήσια συναυλία του ραδιοφωνικού σταθμού KROQ στο LA το Σαββατοκύριακο, εκπλήσσοντας το κοινό. Ο Bennington δήλωσε αργότερα: “Αγαπούσα τους STP από τότε που ήμουν 13 χρονών. Όταν παρουσιάστηκε η δυνατότητα για να κάνω κάτι δημιουργικό μαζί τους, άρπαξα την ευκαιρία. Τα παιδιά από τους LINKIN PARK με υποστηρίζουν απίστευτα που κάνω αυτό το project ενώ συνεχίζω να δουλεύω πάνω σε νέα μουσική με τους LP.”

Ο κιθαρίστας Dean DeLeo πρόσθεσε: “Ξέρουμε ότι οι LINKIN PARK θα είναι πάντα η πρώτη του προτεραιότητα, αλλά σκεφτήκαμε ότι θα ήταν πολύ ωραίο να δοκιμάσουμε να κάνουμε κάτι μαζί του. Καταφέραμε να βρούμε χρόνο να ηχογραφήσουμε ένα τραγούδι και είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι με το αποτέλεσμα.”

Δεν είναι ξεκάθαρο αν η μπάντα σχεδιάζει να συνεχίσει να συνεργάζεται με τον Bennington. 

 


Stone Temple Pilots – Out Of Time by stpsoundcloud

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here