STONE TEMPLE PILOTS: Η επίσημη ανακοίνωση για την απομάκρυνση του Scott Weiland

0
73

 

stpBenningtonΈχουν περάσει μόλις τρεις εβδομάδες από την ημέρα που έκαναν την έκπληξη οι STONE TEMPLE PILOTS και εμφανίστηκαν επί σκηνής με τον frontman των LINKIN PARK, Chester Bennington και μερικές μόλις ημέρες από την κυκλοφορία του νέου τραγουδιού τους “Out of time”. Η μπάντα, αγνοώντας τη νομική διαμάχη που έχει με τον πρώην (;) τραγουδιστή της, προχώρησε ένα βήμα παραπάνω και εμφανίστηκε στα βραβεία MAP Benefit μαζί με το νέο της μέλος.

Προκειμένου να ξεκαθαρίσουν το τοπίο, οι Robert DeLeo, Dean DeLeo και Eric Kretz, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της μπάντας, έκαναν την παρακάτω δήλωση:

Πιθανώς να έχετε διαβάσει ότι πρόσφατα καταθέσαμε μήνυση εναντίον του πρώην τραγουδιστή μας Scott Weiland. Θα θέλαμε να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα:

Ο σκοπός της κίνησης μας δεν ήταν για να βλαφτεί ο Scott. Θέλουμε να προχωρήσουμε δημιουργικά και οι κινήσεις και οι επιλογές του Scott μας εμπόδιζαν. Ήμασταν όλοι μαζί στη διαδικασία οργάνωσης της περιοδείας για τον εορτασμό των είκοσι χρόνων από την κυκλοφορία του πρώτου μας albumCore”. Το σχέδιο ήταν για μια μεγάλη περιοδεία, όπου θα παίζαμε ολόκληρο το album, μαζί με κάποια άλλα αγαπημένα STP τραγούδια. Έτσι, μπορείτε να φανταστείτε το σοκ και την απογοήτευσή μας όταν, χωρίς καμία ειδοποίηση, μάθαμε ότι ο Scott είχε κλείσει μια ίδια περιοδεία για τον εαυτό του ως solo tour, αποφασίζοντας να κάνει ότι όλοι μαζί ως μπάντα είχαμε προγραμματίσει. Τη μάθαμε με τον ίδιο τρόπο με εσάς-είδαμε διαφήμιση για αυτήν.

Χωρίς να εμπλακούμε σε νομικές λεπτομέρειες, η μπάντα έχει μια δεσμευτική συμφωνία που ορίζει σαφώς τι ο καθένας από εμάς μπορεί και τι δεν μπορεί να κάνει έξω από τους STP. Δυστυχώς, πολλές από τις αποφάσεις του Scott παραβίαζαν την εν λόγω συμφωνία, ήταν επιβλαβείς για το συγκρότημα και μας εμπόδιζαν να προχωρήσουμε. Όταν τα αιτήματά μας προς τον Scott και τους εκπροσώπους του να τηρήσουν τη συμφωνία αγνοήθηκαν, εξαντλήθηκε η υπομονή μας. Έτσι τώρα, έχουμε κάνει την επιλογή μας. Είχε περάσει πάρα πολύς καιρός από τότε που γράψαμε κάποια νέα μουσική και ήταν αδύνατο να γίνει μέσα στο δυσλειτουργικό περιβάλλον που ήμασταν. Ζήσαμε για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα σε αυτό (το περιβάλλον) και έχουμε αποφασίσει να προχωρήσουμε με τους STP. Ευχόμαστε στον Scott να είναι καλά. Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι με τη νέα μουσική που έχουμε κάνει με τον Chester, συμπεριλαμβανομένου του τραγουδιού που μόλις κυκλοφόρησε “Out of Time”.

Αγαπάμε αυτή τη μπάντα και σεβόμαστε ότι σημαίνει για εσάς. Θέλουμε να σας δίνουμε πάντα το καλύτερο και η επιλογή που κάναμε είναι εντελώς σε αυτό το πνεύμα”.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here