Scott Weiland: Έκανε κι αυτός μήνυση στους STONE TEMPLE PILOTS

0
74

weilandsolo2013newΜόλις προχθές γράψαμε ότι οι STONE TEMPLE PILOTS, όχι μόνο έκαναν μήνυση στον αυθεντικό τραγουδιστή τους Scott Weiland, αλλά και τον αντικατέστησαν άμεσα με τον Chester Bennington των LINKIN PARK. Αυτή τη φορά πήρε σειρά ο Weiland, για να δώσει συνέχεια στο σίριαλ και κατέθεσε αντιμήνυση εναντίον των πρώην συνοδοιπόρων του, αξιώνοντας τουλάχιστον πέντε εκατομμύρια δολάρια, επικαλούμενος ότι συνωμότησαν σε βάρος του.

Χαρακτηριστικά αναφέρει στη δικιά του μήνυση: «Πως μπορείτε να απομακρύνετε έναν άνθρωπο από μια μπάντα που την ξεκίνησε, της έδωσε το όνομα, τραγούδησε κάθε τραγούδι, έγραψε τους στίχους και ήταν το πρόσωπο της για 20 χρόνια και στη συνέχεια να προσπαθήσετε να αρπάξετε το όνομα και την υπεραξία της για τον εαυτό σας; Δεν μπορείτε, αλλά τρία από τα μέλη των STONE TEMPLE PILOTS το προσπάθησαν».

Στην 74 σελίδων μήνυσή του, ο Weiland καταθέτει ότι το 1996 όλα τα μέλη των STP υπέγραψαν μια συμφωνία εταιρικής σχέσης, η οποία τροποποιήθηκε το 2010 και επιτρέπει σε κάθε μέλος να κάνει τις δικιές του συναυλίες. Στα πλαίσια αυτής της συμφωνίας λοιπόν, τα υπόλοιπα μέλη θα αναγκαστούν να παίζουν επί σκηνής με διαφορετικό όνομα, αν δεν είναι μαζί τους ο original frontamn τους…

…Ή θα δούμε μια νέα περίπτωση, αντίστοιχη των QUEENSRYCHE, μπορούμε να συμπληρώσουμε εμείς!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here