THE MEZMERIST: Επανακυκλοφορία του διπλού EP τους με τον Bill Ward (BLACK SABBATH) στα ντραμς

0
84

 

THE MEZMERISTΟι THE MEZMERIST αποτελούν ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια στο χώρο του heavy metal. Κανείς δεν ξέρει ποιος βρίσκεται πίσω από την Αμερικανική αυτή μπάντα ενώ είναι αδύνατο να βρει κανείς κάποια δισκογραφική τους δουλειά σε κυκλοφορία, καθώς εκδόθηκαν ελάχιστα αντίγραφα από το EP που κυκλοφόρησαν το 1985 και μόνο στο eBay μπορείς να βρεις κάποιες κόπιες σε υψηλότατη τιμή.

Η επανακυκλοφορία αυτή θα γίνει από την Shadow Kingdom Records στις 3 Σεπτεμβρίου. Είναι και η πρώτη φορά που κάποιος καταφέρνει να βρει ποιος ήταν ο επικεφαλής της μπάντας και να επικοινωνήσει μαζί του. Η Shadow Kingdom Records κατάφερε να εντοπίσει τον Thomas Mezmercardo και αφού επικοινώνησε μαζί του χρειάστηκαν άλλα πέντε χρόνια μέχρι να διευθετηθούν όλα τα ζητήματα για την επανακυκλοφορία αυτή. Έκπληξη αποτελεί το γεγονός ότι στο πρώτο EP του συγκροτήματος συμμετείχε ο Bill Ward των BLACK SABBATH. Έπαιξε ντραμς στα τέσσερα τραγούδια του πρώτου EP.

Στο DVD που συνοδεύει τη κυκλοφορία αυτή, o Thomas ρίχνει φως σε όλο το μυστήριο που υπάρχει γύρω από το συγκρότημα. Το μουσικό στυλ είναι heavy metal με έντονες πινελιές ψυχεδέλειας και ομοιότητες με LED ZEPPELIN, CIRITH UNGOL και MERCYFUL FATE. Με την επανακυκλοφορία αυτή, μπορούν όλοι οι μουσικόφιλοι να αποκτήσουν πρόσβαση σε ένα από τα χαμένα διαμάντια των 80s. Το “πακέτο” περιλαμβάνει ένα CD με τα κομμάτια από τα δύο EPs και ασφαλώς το DVD με το ντοκιμαντέρ. Αναλυτικά τα κομμάτια που περιλαμβάνονται:

1ο EP (1983)
‘The Forsaken’
‘Dead Ones Cry No More’
‘Arabian Nights’
‘Victim Of Environmental Change’

2ο EP (1985)
‘Kingdom Of The Dead’
‘No Family, No Friends’
‘The Jam Song’

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here