FRONTIER RECORDS: Επιβεβαιώνει το νέο project με τις συμμετοχές των Michael Sweet, George Lynch, James Lomenzo και Brian Tichy

0
77

 

Frontier RecordsΗ Ιταλική δισκογραφική εταιρία Frontier Records έβγαλε την ακόλουθη ανακοίνωση σχετικά με την επικείμενη συνεργασία του επικεφαλής των STRYPER Michael Sweet και τον κιθαρίστα των T&N George Lynch:

“H Frontiers Records είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι θα είναι η εταιρία που θα φιλοξενήσει το νέο project που θα περιλαμβάνει τον Michael Sweet των STRYPER, τον πρώην κιθαρίστα των DOKKEN και LYNCH MOB George Lynch, τον πρώην μπασίστα των WHITE LION James Lomenzo και τον πρώην ντράμερ των WHITESNAKE Brian Tichy.

Το πρώτο τους album θα ηχογραφηθεί στις αρχές του 2014 με τον Sweet να είναι υπεύθυνος και για την παραγωγή, ενώ η κυκλοφορία του έχει προγραμματιστεί για το φθινόπωρο του 2014.

Αυτό είναι το πρώτο από τα πολλά projects που δημιουργούνται προσωπικά από τον Serafino Perugino, πρόεδρο κι επικεφαλής του A&R της Frontiers Records, και που θα δουν το φως της δημοσιότητας μέσα στο 2014. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα συναρπαστικά νέα που θα ανακοινωθούν σύντομα!”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here