THE DEVIL WEARS PRADA: Ανακοίνωσαν μέσω video την ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου τους album

0
79

 

The Devil Wears PradaΟι The Devil Wears Prada ανακοίνωσαν ότι θα κυκλοφορήσουν το νέο τους album στις 17 Σεπτεμβρίου. Για το album που θα κυκλοφορήσει από την Roadrunner Records η μπάντα δεν έχει καταλήξει ακόμη σε κάποιο όνομα. Η ανακοίνωση έγινε μέσα από το παρακάτω video που επιμελήθηκαν οι Jeremy DePoyster και Andy Trick:

Η ηχογράφηση έγινε στα Glow in the Dark Studios στην Ατλάντα με την παραγωγή να ανήκει στους Adam Dutkiewicz (Killswitch Engage) και Matt Goldman, ενώ το album αποτελεί το πρώτο LP της μπάντας μετά το 2011 και το “Dead Throne” που έκανε ντεμπούτο στο νο10 του Αμερικάνικου Billboard.

Το συγκρότημα ενημερώνει σε εβδομαδιαία βάση για την εξέλιξη της παραγωγής του album με videos που επιμελούνται τα μέλη του. Τα τρία πρώτα μπορείτε να τα παρακολουθήσετε παρακάτω:

O frontman των The Devil Wears Prada Mike Hranica δήλωσε πρόσφατα: “Έχουμε αφιερώσει ήδη πάρα πολύ χρόνο στα νέα τραγούδια και είμαστε ευτυχισμένοι με την μέχρι τώρα πορεία. Πιστεύω ότι και με την Roadrunner τα πάντα είναι πιο ενθαρρυντικά για ένα τελικό αποτέλεσμα για το οποίο θα είμαστε περήφανοι και που θα αποτελέσει τον επιτυχημένο διάδοχο του “Dead Throne”.”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here