THE HAUNTED: Ετοιμάζονται να ανακοινώσουν νέο lineup, και μας hype-άρουν ποστάροντας θολές φωτογραφίες…

0
78

haunted2013bandsil logoΟι Σουηδοί THE HAUNTED, που πέρυσι «ξεκληρίστηκαν» καθώς ο τραγουδιστής Peter Dolving με ξαφνική ανακοίνωση του το Φεβρουάριο του 2012 άφησε τη μπάντα, ακολουθούμενος αργότερα από το μπασίστα Anders Björler και τον drummer Per Møller Jensen, σκοπεύουν να ανακοινώσουν νέα μέλη.

Η μπάντα φαίνεται να μας προετοιμάζει για αυτήν την ανακοίνωση δημοσιεύοντας στη σελίδα της στο facebook μια φωτογραφία με τις σιλουέτες των μελών.

Φήμες θέλουν τον γνωστό drummer Adrian Erlansson (AT THE GATES, PARADISE LOST) και τον τραγουδιστή Marcο Aro που και οι δύο υπήρξαν μέλη των ΤΗΕ ΗAUNTED στο παρελθόν, να επιστρέφουν στη μπάντα και να συμπληρώνουν το lineup μαζί με τον νεο-ανακοινωθέντα κιθαρίστα Ola Englund (SIX FEET UNDER, FEARED).

Η τελευταία δουλειά της μπάντας ήταν το πολύ καλό “Unseen” του 2011 και πλέον μετά από δύο χρόνια σιωπής, οι Σουηδοί φαίνεται να επιστρέψουν με τις επίσημες ανακοινώσεις για τις ταυτότητες των νέων μελών και τα σχέδια τους για το μέλλον να είναι έρχονται σύντομα.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here