THE FREDDIE MERCURY TRIBUTE CONCERT: Κυκλοφορεί σε 3πλό DVD, Blu-Ray και ψηφιακό video

0
82

mercurytributeΗ Eagle Rock Entertainment θα κυκλοφορήσει στις 3 Σεπτεμβρίου το “The Freddy Mercury Tribute Concert” σε τριπλό DVD, σε Blu-Ray και ψηφιακό video. Το Blu-Ray ναι μεν θα έχει upscaled το αρχικό video κανονικής ευκρίνειας αλλά το ηχητικό κομμάτι θα μας αποζημιώνει καθώς θα περιλαμβάνει τόσο τον ασυμπίεστο stereo ήχο όσο και τον πολυκάναλο DTS-HD (DTS υψηλής ευκρίνειας).

Η συναυλία η οποία οργανώθηκε από τα τρία εναπομείναντα μέλη των QUEEN (May, Taylor, Deacon) για να τιμήσουν τη μνήμη του Freddy Mercury ο οποίος είχε χάσει ένα χρόνο πριν τη μάχη με το AIDS, πραγματοποιήθηκε στο στάδιο Wembley του Λονδίνου στις 20 Απριλίου 1992. Οι QUEEN πλαισιώθηκαν από πολλά μεγάλα ονόματα της μουσικής σκηνής και της showbiz όπως οι DEF LEPPARD, GUNS N’ ROSES, Tony Iommi, METALLICA, Robert Plant, David Bowie, Elizabeth Taylor και πολλούς άλλους. Τόσο οι QUEEN όσο οι φιλοξενούμενοι αστέρες τραγούδησαν μαζί πολλές από τις αξέχαστες επιτυχίες του συγκροτήματος.

Τα έσοδα από τη συναυλία είχαν διατεθεί στον φιλανθρωπικό οργανισμό Mercury Phoenix Trust ο οποίος βοηθά ασθενείς με AIDS σε όλο τον κόσμο, κάτι το οποίο θα συμβεί και με τα έσοδα από τις πωλήσεις του video της συναυλίας.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here