SCORPIONS: Θα κυκλοφορήσουν μέσα στη χρονιά το “MTV unplugged – SCORPIONS live in Athens” σε CD/DVDin

0
104

SCORPIONS photo1Όπως έχουμε ανακοινώσει στο ROCK HARD, οι SCORPIONS θα δώσουν τον Σεπτέμβριο τρεις unplugged συναυλίες στην Ελλάδα (όλες οι λεπτομέρειες εδώ) και πιο συγκεκριμένα στον Λυκαβηττό, για το MTV unplugged.

Τώρα, λοιπόν, ανακοινώθηκε ότι το “MTV unplugged – SCORPIONS live in Athens”, θα κυκλοφορήσει πριν το τέλος του 2013, σε CD, DVD και Blu-ray και θα παίξει στο MTV και το Viva (στη Γερμανία).

Οι SCORPIONS πέρασαν τους τρεις πρώτους μήνες του 2012 στο στούντιο με τους παραγωγούς Mikael “Nord” Andersson και Martin Hansen, συνθέτοντας δώδεκα ανολοκλήρωτα τραγούδια από την περίοδο που θεωρείται ως η πιο δημιουργική τους, δηλαδή τραγούδια που δεν είχαν μπει στους δίσκους “Blackout” (1982), “Love at first sting” (1984), “Savage amusement” (1988) και “Crazy world” (1990). Ο δίσκος αυτός, αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2013. Ο Klaus Meine, μάλιστα, αποκάλυψε στο Classic Rock, ότι εκτός του unplugged άλμπουμ και του δίσκου με τα ανολοκλήρωτα τραγούδια, είναι πολύ πιθανό να έχουμε και άλμπουμ με καινούργιες συνθέσεις των SCORPIONS. Όπως δήλωσε συγκεκριμένα: “Όταν είπαμε αντίο με το “Sting in the tail”, η εταιρία μας Sony Music, έκλαιγε…” και τους πρότεινε πολλές ιδέες τις οποίες δεν μπορούν με τίποτα να αρνηθούν… Για να δούμε, αφού όπως φαίνεται το κεφάλαιο SCORPIONS είναι ακόμη ορθάνοιχτο…

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here