DARK ANGEL: Οργίλη ανακοίνωση κατά του πρώτου τους τραγουδιστή, Don Doty

0
74

DarkAngel 300813Οι California thrashers εξέδωσαν την παρακάτω ανακοίνωση:

“Eξαιτίας των πρόσφατων δηλώσεων του αποξενωμένου πρώην τραγουδιστή των DARK ANGEL, Don Doty, άρχισαν φήμες που οδήγησαν σ’ αυτήν την πρόωρη ανακοίνωση. Οι DARK ANGEL θα επανενωθούν για έναν περιορισμένο αριθμό εμφανίσεων το 2014 στην Αμερική και επιλεγμένα φεστιβάλ στην Ευρώπη, τα οποία δεν έχουν ακόμα κλείσει. Η σύνθεση θα είναι ο Hene Hoglan (ντραμς), Jim Durkin (κιθάρα), Ron Reinhart (φωνητικά) και Michael Gonzalez (μπάσο) γι΄αυτά τα σπάνια κι επιλεγμένα show για το 2014. Η έλλειψη υπευθυνότητας που επέδειξε ο Don Doty, ποστάροντας ψεύτικες πληροφορίες και αβάσιμες φήμες, προκαλώντας σύγχυση στους οπαδούς των DARK ANGEL. Δεν υπάρχει ομάδα του Don Doty και ομάδα του Ron Reinhart. Υπάρχουν μόνο οι DARK ANGEL. Δεν θα είμαστε μέρος κανενός πράγματος που να καταστρέφει τη μπάντα και τη φήμη της. Όλες οι μελλοντικές επίσημες ανακοινώσεις, θα έρχονται από το management των DARK ANGEL”.

Όπως είχε δηλώσει νωρίτερα ο αρχικός τραγουδιστής των DARK ANGEL, Don Doty, ο ντράμερ Gene Hoglan (TESTAMENT, FEAR FACTORY, DETHKLOK, STRAPPING YOUNG LAD), δεν θα μπορέσει να λάβει μέρος στο reunion του σχήματος, αφού έχει πάρα πολλές υποχρεώσεις και δεν μπορεί να είναι παρών στις πρόβες…

Οι DARK ANGEL, αναμένεται να δώσουν μερικές συναυλίες του 2014, με σίγουρη μέχρι στιγμής την εμφάνισή τους στο “Keep It True XVII στις 25-26 Απριλίου στη Γερμανία.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here