TARDIVE DYSKINESIA live

0
139

TARDIVE DYSKINESIA

+ special guests: Revenge of the giant face

LIVE ΑΤ 7 SINS

ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013

 

TD LIVE AT SIN CITY FOR WEBΛίγες μέρες πριν την εμφάνιση των TARDIVE DYSKINESIA στο EUROBLAST, το αθηναικό κοινό θα έχει την ευκαιρία να τους απολαυσει, ακούγοντας κομμάτια απο όλη τη δισκογραφία τους, σε ένα σετ συνολικής διαρκειας πάνω απο 70 λεπτά.

 

Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση της μπάντας:

Την Κυριακή 6 Οκτωβρίου, 5 ημέρες πριν το ταξίδι μας στην Γερμανία, εν όψει του Euroblast Festival (Δείτε Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=UugnjkXzev8) σας καλούμε να γευτείτε τον ιδρώτα μας, να μυρίσετε τις μασχάλες μας, να σας γεμίσουμε με σάλια, στη ζεστή σκηνή του 7Sins. Θα παίξουμε πολλή ώρα, μέχρι να μας σιχαθείτε. Μαζί μας οι ανώμαλοι Revenge of a Giant Face. Ελάτε να στριμωχτούμε!

TD

 

TARDIVE DYSKINESIA BIO:

Γεννημένοι από τις στάχτες των Override, οι Tardive Dyskinesia καταπιάστηκαν με τις πιό φρέσκες εκδοχές του progressive metal, μπλέκοντας την νεόκοπη ακόμη math/experimental metal τεχνοτροπία με την ιδιαίτερή τους μουσική ιδιοσυγκρασία. Μέσα σε 9 χρόνια ενεργούς παρουσίας, κυκλοφόρησαν 3 δίσκους

-“Distorting Point of View” (από την Venerate Industries 2009),

-“The Sea of See Through Skins” (από την Ιταλική Coroner Records)

-“Static Apathy In Fast Forward”  (από την Catch The Soap Productions).

Σε αυτή τη μακρόχρονη παρουσία τους έπαιξαν σε lives σε Ελλάδα και Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένων εμφανίσεων στο πλάι μερικών από τα μεγαλύτερα ονόματα της extreme/progressive metal/hardcore σκηνής (ευρωπαϊκή περιοδεία στο πλάι των Pro-Pain, support σε Meshuggah και Dillinger Escape Plan).

Στην τελευταία τους δισκογραφική δουλεια “Static Apathy In Fast Forward” όπου έτυχε ιδιαίτερης αποδοχής , ανέπτυξαν περαιτέρω τον προσωπικό τους ήχο μπαίνοντας και σε νέα μονοπάτια, δίνοντας έμφαση στη μελωδικότητα  , φυσικά ταυτόχρονα τονίζοντας τα δυνατότερα τους στοιχεία , όπως σαρωτικά riffs και καταιγιστικές πολυρυθμίες. Με έντονη την εναλλαγή σκλήρων riffs σε ατμοσφαιρικά περάσματα.

7Sins

Θεμιστοκλέους & Γαμβέτα 5

Έναρξη: 21:30 | Είσοδος: 6€

Ακούστε online :

TARDIVE DYSKINESIA:

http://tardivedyskinesia.bandcamp.com/

REVENGE OF THE GIANT FACE: https://www.bandpage.com/RevengeoftheGiantFace

Facebook Event: https://www.facebook.com/events/514839735264084/

http://www.facebook.com/tardivedyskinesiaband

https://www.facebook.com/RevengeOfTheGiantFaceBand

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here