EPICA: Το τρέιλερ του “Retrospect” είναι διαθέσιμο online

0
96

Epica 250913Στις 22 Μαρτίου 2013 οι Δανοί symphonic metallers EPICA γιόρτασαν την 10η επέτειό τους με μία ξεχωριστή συναυλία τιτλοφορούμενη “Retrospect”. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, το συγκρότημα συνοδευόταν από την 70-μελή ορχήστρα Extended Reményi Ede Chamber και την χορωδία Miskolc National Theatre Choir, παίζοντας ένα 3-ωρο best-of set.

Με την χρήση 10 high-definition καμερών μαγνητοσκοπήθηκε η πολύ ιδιαίτερη αυτή sold-out συναυλία καθώς οι EPICA παίξανε μπροστά σε περίπου 5000 ενθουσιασμένους οπαδούς. Πέρα από την επιλογή των μεγαλύτερων επιτυχιών του συγκροτήματος από όλη τη δισκογραφία, αυτό το μία φορά στα χρονικά σόου συμπεριλάμβανε το πρώτη φορά παιγμένο ζωντανά “Twin flames” και το μέχρι πρότινος ακυκλοφόρητο “Retrospect”, διασκευές από κλασσικά κομμάτια των Vivaldi, Pergolesi και του βραβευμένου με Όσκαρ κινηματογραφικού συνθέτη John Williams, δύο ειδικές εμφανίσεις της αξιότιμης Floor Jansen (NIGHTWISH, REVAMP) και μία σπέσιαλ απόδοση της πρώτης τους μεγάλης επιτυχίας “Quietus” με τα ιδρυτικά μέλη Jeroen Simons, Ad Sluijter και Yves Huts.

Το τρέιλερ για την κυκλοφορία μπορείτε να δείτε παρακάτω:

Ο κιθαρίστας των EPICA, Mark Jansen σχολιάζει: “Το “Retrospect” είναι ταυτόχρονα το πάρτι των 10 χρόνων του συγκροτήματος όσο και η κορυφή της καριέρας μας. Το τρέιλερ τα δείχνει όλα: τους πιστούς οπαδούς μας, την ορχήστρα και την χορωδία από την Ουγγαρία και μία γεμάτη ενέργεια μπάντα! Όταν το βλέπω, οι σκέψεις μου με πηγαίνουν πίσω σε εκείνη την ημέρα και στην εξαίρετη ομαδικότητα που διακατείχαν όλοι οι συμμετέχοντες για αυτό το γεγονός!”

Το “Retrospect” θα κυκλοφορήσει σε deluxe hardcover book με 36 σελίδες, σε εκδοχή 2DVD/3CD και 2Blu-ray/3CD, στις 8 Νοεμβρίου από τη Nuclear Blast.

Μπορείτε να κάνετε προπαραγγελίες εδώ: http://smarturl.it/EpicaRetro
Ή από το Epica webstore: www.epicawebstore.com

Θα υπάρξουν και ειδικές προβολές σε Ολλανδία και Γερμανία, στις οποίες θα παρευρεθούν και κάποια μέλη του συγκροτήματος
06.11 München (D) – Mathäser Multiplex Kino
Προπωλήσεις: http://www.mathaeser.de/mm/film_details?id_f=9991233

07.11 Eindhoven (NL) – Service Bioscoop Zien
Προπωλήσεις: http://www.zienbioscopen.nl/getInfo.asp?1000000769

http://www.epica.nl

www.facebook.com/epica

www.nulcearblast.de/epica

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here