SLIPKNOT: O Crahan κυκλοφορεί την πρώτη από μία σειρά limited-edition μασκών “clown”

0
99

Slipknot 250913O M. Shawn “Clown” Crahan (κρουστά) των SLIPKNOT κυκλοφόρησε την πρώτη από μία limited-edition σειρά μασκών “clown”.

“Νιώθω πως είμαι 44 χρονών σήμερα [24 Σεπτεμβρίου] και είναι η αρχή μίας νέας εποχής για μένα, για οποιοδήποτε λόγο. Αποφάσισα πως κάθε χρόνο στα γενέθλιά μου θα κυκλοφορώ μία νέα μάσκα clown. Όπως ξέρετε, προσπάθησα να κυκλοφορήσω μερικές και δεν ήταν ακριβώς αυτό που ήθελα. Τώρα συνεργάζομαι με ένα φίλο που λέγεται Jason Kain και θα σας παραδώσουμε το νέο τρόπο στην κλοουνολογία. Τις κυκλοφόρησα σήμερα. Θα κυκλοφορώ μάσκες κάθε χρόνο με μία νέα ιστορία. Η Clown001 τα ξεκινάει όλα. Στο κοντινό μέλλον θα έχετε και την ιστορία πίσω από την Clown001” δήλωσε ο Crahan.

Μόνο 50 τέτοιες μάσκες θα είναι διαθέσιμες και όποιος ενδιαφέρεται θα πρέπει να πληρώσει “μόλις” $500 για να αποκτήσει μία σαν αυτή της φωτογραφίας. Κάθε μάσκα θα έχει μικροδιαφορές από την άλλη επειδή γίνονται στο χέρι και χρειάζονται από 3 ως 6 ώρες για να φτιαχτούν και άλλες 2-3 μέρες για να ολοκληρωθούν.

 

 

 

 

Slipknot 250913

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here