WHITE WIZZARD: Πόλεμος δηλώσεων μετά την απόλυση του τραγουδιστή τους

0
172

WhiteWizzard 081013Οι WHITE WIZZARD απέδειξαν για μια ακόμη φορά ότι έχουν σοβαρό θέμα με την θέση του frontman καθώς ανακοίνωσαν την απόλυση του μέχρι πρότινος τραγουδιστή τους, Joseph Michael, μετά από ένα θερμό επεισόδιο κατά την στάση της περιοδείας της μπάντας στο Cardiff της Ουαλίας. Εκείνο που προξενεί όμως περισσότερο εντύπωση είναι ο πόλεμος δηλώσεων που ξέσπασε έπειτα από την απομάκρυνση του Michael με τις δυο πλευρές να δίνουν τις δικές τους εκδοχές γύρω από το περιστατικό.

Ειδικότερα οι WHITE WIZZARD δήλωσαν επισήμως: “Χθες στο Cardiff της Ουαλίας ο Joseph Michael άφησε ένα ολόκληρο κοινό να περιμένει να δει τους WHITE WIZZARD καθισμένος σε μια pub απέναντι από το venue και αρνούμενος να συμμετάσχει στο show για καθαρά εγωιστικούς λόγους. Η μπάντα έπαιξε με τους Peter Ellis και Jon Leon να αναλαμβάνουν τα φωνητικά. Ήταν εντελώς αντιεπαγγελματικό εκ μέρους του. Εξαιτίας αυτών των ενεργειών προσλάβαμε έναν αντικαταστάτη για το υπόλοιπο της περιοδείας ονόματι Giles Lavery (ο οποίος περιόδευσε και πέρασε και από την Ελλάδα με τους WARLORD). Δυστυχώς ο Joseph ήδη κάνει μερικά εντελώς άστοχα σχόλια για τον Jon και την μπάντα στο facebook, αλλά πριν προχωρήσουμε σε ένα πόλεμο δηλώσεων εμείς απλά λέμε ότι ψεύδεται και κάνει μια απεγνωσμένη προσπάθεια να πληγώσει την μπάντα και τον Jon καλύπτοντας τις αντιεπαγγελματικές του πράξεις. Οι υπόλοιποι από μας είμαστε αποφασισμένοι να προχωρήσουμε και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο για να προχωρήσουμε”

Από την πλευρά του μέσω του λογαριασμού του στο facebook ο Joseph Michael είπε χαρακτηριστικά: “Αυτή είναι η πραγματική ιστορία για τους WHITE WIZZARD. O Jon έκλεβε χρήματα από μας. Τόσο μέσω του Indie Go Go (σ.σ. διεθνής διαδικτυακή πλατφόρμα συγκέντρωσης χρημάτων) όσο και στην περιοδεία και γι’αυτό και τον ξεμπρόστιασα. Αυτός μετά με απέλυσε χθες και μετά ανακοίνωσε πως αρνήθηκα να τραγουδήσω. Είναι όλα ψέματα. Απολύθηκα και δεν μπορούσε να βρει κάποιον να τραγουδήσει και έτσι με παρακάλεσε για πέντε λεπτά πριν φύγουν. O Jon Leon δεν έχει τηρήσει ο,τιδήποτε έχει πει από τότε που μπήκα στη μπάντα. Αφού τραγούδησα στο ‘Devil’s Cut’ απείλησε ότι θα απαγόρευε στην Earache να κυκλοφορήσει το album με τα φωνητικά μου αν δεν υπέγραφα νέο συμβόλαιο που δεν θα μου έδινε κανένα δικαίωμα…ο Jon Leon δεν πλήρωσε για τίποτα σε αυτή την περιοδεία και έκανε σαν παιδί συνέχεια”

Τα συμπεράσματα δικά σας.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here