ULI JON ROTH: Κυκλοφορεί το “Tokyo Tapes Revisited- Live In Japan” τον Δεκέμβριο

0
110

Ένας από τους πιο εμβληματικούς κιθαρίστες, ο Uli Jon Roth, κυκλοφορεί το “Tokyo Tapes Revisited – Live In Japan”, στις 16 Δεκεμβρίου.

Η ξεχωριστή αυτή κυκλοφορία, ηχογραφήθηκε στο Τόκυο, στο Nakano Sun Plaza Hall, στις 20 Φεβρουαρίου 2015, ακριβώς στον ίδιο χώρο όπου οι SCORPIONS ηχογράφησαν το 1978 το θρυλικό “Tokyo Tapes”. Θυμίζουμε ότι ο Roth ήταν με τους SCORPIONS από το 1973 μέχρι το 1978, οπότε και αποχώρησε για να ακολουθήσει solo καριέρα με τους ELECTRIC SUN. Το “Tokyo Tapes” ήταν το κύκνειο άσμα του με τους Σκορπιούς.

Το “Tokyo Tapes Revisited – Live In Japan”, θα κυκλοφορήσει σε τέσσερις εκδόσεις. Η πρώτη σε CD-DVD, η δεύτερη σε CD, η τρίτη σε DVD, ενώ ξεχωριστή αναφορά αξίζει να γίνει στην τέταρτη έκδοση. Αυτή θα είναι ένα box set περιορισμένο στα 800 αντίτυπα και θα περιλαμβάνει τέσσερα βινύλια από την κυκλοφορία του Roth το 2015 με τίτλο “Scorpions Revisited” για πρώτη φορά σε βινύλιο και ένα βιβλίο 80 σελίδων με τα εξής οπτικοακουστικά καλούδια: Ένα Blu-ray με υλικό από την πρώτη περιοδεία των SCORPIONS στην Ιαπωνία, ένα Blu-ray με το live στο Τόκυο,  2 CD από τη συναυλία και bonus 4 CD  από την ίδια περιοδεία του Roth σε Ναγκόγια και Οσάκα. Επιπλέον, θα υπάρχει ένα μπρελόκ, ένα t-shirt και ένα πιστοποιητικό γνησιότητας υπογεγραμμένο από τον ίδιο τον Roth.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here