FIVE FINGER DEATH PUNCH: Ολοκληρώνουν την ευρωπαϊκή τους περιοδεία χωρίς τον τραγουδιστή τους, Ivan Moody

0
114

 

 

Την ολοκλήρωση της ευρωπαϊκής τους περιοδείας, χωρίς τον τραγουδιστή τους, Ivan Moody, ανακοίνωσαν οι Αμερικανοί FIVE FINGER DEATH PUNCH, ο οποίος δίνει τη δική του μάχη με τις καταχρήσεις, κατάσταση που είναι γνωστή εδώ και τουλάχιστον πέντε χρόνια. 
«Αισθάνομαι ντροπή και αμηχανία που πρέπει να παραδεχτώ ότι “έπεσα και πάλι απ’ το βαγόνι”. Βρισκόμουν σε ασταθές έδαφος πριν απ’ την εμφάνισή μας στο Tilburg και μολονότι πολλά απ’ όσα συνέβησαν στο σόου ήταν εκτός ελέγχου από μέρους μου, η ντροπή που δεν μπόρεσα να ανταπεξέλθω με ώθησε στα άκρα. Δε θα ήταν δίκαιο για τους συνεργάτες μου να συνεχίσω στην κατάσταση που βρίσκομαι. Ένα απ’ τα χειρότερα μέρη της κατάχρησης είναι η μοναξιά που αισθάνεσαι οπότε η υποστήριξη της μπάντας και των δικών μου είναι αυτό που με οδηγεί. Δεσμεύομαι να γίνω καλύτερος, ώστε να μπορώ να επιστρέψω στη σκηνή όσο το δυνατόν γρηγορότερα», δήλωσε ο τραγουδιστής. 

Ως αντικαταστάτης του έχει επιλεγεί ο τραγουδιστής των BAD WOLVES, Tommy Vext,  ο οποίος με δηλώσεις του εξέφρασε την τεράστια τιμή που αισθάνεται να βρίσκεται στη σκηνή με τους FIVE FINGER DEATH PUNCH για τις εναπομείνασες ημερομηνίες, αλλά και το πόσο καταλαβαίνει τον αγώνα του Moody, αφού ο ίδιος έχει συμπληρώσει οκτώ χρόνια νηφάλιος. 

Ο Vext, ταξίδευε με την μπάντα για την ευρωπαϊκή της περιοδεία και ήταν αυτός που στη συναυλία της 12ης Ιουνίου στο Tilburg της Ολλανδίας, τραγούδησε τα πρώτα δυο τραγούδια του σόου, αφού ο Moody καθυστέρησε. Το γεγονός αυτό μάλιστα, λέγεται πως δυσαρέστησε τον frontman του συγκροτήματος που ήρθε σε λεκτική διαμάχη με τον κιθαρίστα James Hook.

Να συμπληρώσουμε τέλος πως αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Ivan Moody χάνει εμφανίσεις με τους FIVE FINGER. Το φθινόπωρο του 2016, έμεινε εκτός για οκτώ συναυλίες προκειμένου να λάβει θεραπεία για τα προβλήματα που αντιμετώπιζε. 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here