OBITUARY: Στη δημοσιότητα Live βίντεο για το “Sentence Day”

0
112

Οι death metallers OBITUARY έδωσαν στη δημοσιότητα live βίντεο για το κομμάτι “Sentence day” από το ομώνυμο “Obituary” άλμπουμ. Το βίντεο γυρίστηκε από την Magnetar studios σε κορυφαίας ποιότητας 4K σε μερικές τοποθεσίες στην headlining περιοδεία τους παρέα με τους GRUESOME, νωρίτερα μέσα στο 2017.
Σε σχόλια τους, οι OBITUARY είπαν πως: “είμαστε ενθουσιασμένοι με το βίντεο από το νέο μας δίσκο. Περάσαμε πολύ καλά γυρίζοντας το μιας και καλέσαμε τον James [Pesature of Magnetar] να μας συνοδεύσει σε μερικές συναυλίες, μπροστά και πίσω από τη σκηνή. Το συνεργείο του μας συνάντησε και τράβηξε μια συναυλία από πολλαπλές γωνίες. Το “Sentence day” είναι ένα από τα αγαπημένα μας κομμάτια από το δίσκο και σίγουρα των οπαδών επομένως είμαστε πολύ περήφανοι. Απολαύστε το!”
Σε επιπλέον νέα, οι OBITUARY και οι EXODUS θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για άλλο ένα επικό “Battle Of The Bays” το φθινόπωρο. Οι δύο μπάντες «πολέμησαν» στην Ευρώπη πέρυσι και τώρα μεταφέρουν το «μέτωπο» στην Αμερική με support από τους POWER TRIP και DUST BOLT. Η co-headlining περιοδεία ξεκινά στο Durham της Βόρειας Καρολίνας στις 14 Σεπτέμβρη και λήγει στις 15 Οκτωβρίου στο Baton Rouge της Λουιζιάνα.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here