HELLOWEEN: Προβλήματα με τη φωνή του Kiske στην περιοδεία Pumpkins United, με αρχική αναβολή εμφάνισης, αλλά με παρουσία τελικά

0
111

Και ενώ το ξεκίνημα ήταν εντυπωσιακό, τα πρώτα προβλήματα παρουσιάστηκαν μόλις μετά το δεύτερο show.

Οι HELLOWEEN εξέδωσαν χθες μία ανακοίνωση στη σελίδα τους στο facebook, στην οποία αναφέρουν:

“Με λύπη πρέπει να σας ανακοινώσουμε ότι η φωνή του Michael Kiske έχει προβλήματα, τα οποία προκλήθηκαν από το κουραστικό ταξιδιωτικό μας πρόγραμμα. Έδωσε τον καλύτερο εαυτό του κατά τη διάρκεια των δύο πρώτων shows στο Mexico, αλλά αφού συμβουλεύτηκε ένα γιατρό, του είπε πως η φωνή του πρέπει να ξεκουραστεί. Σκεφτήκαμε να ακυρώσουμε το αυριανό (σ.σ. σημερινό) show στο San Jose της Costa Rica, αλλά οι HELLOWEEN και ειδικά ο Michael δε θέλουν να απογοητεύσουν τους οπαδούς τους. Ξέρουμε ότι πολλοί από εσάς περιμένατε πολύ καιρό για αυτό και κάνατε πολλές θυσίες για να παραβρεθείτε στο show! Έχοντας αυτό στο μυαλό μας, αποφασίσαμε να μειώσουμε το setlist ώστε να μπορέσουμε να συνεχίσουμε την περιοδεία. Ο Michael ανυπομονεί να αποδώσει για τους οπαδούς στο San Jose, όμως δυστυχώς η συμμετοχή του θα εξαρτηθεί από την αυριανή ιατρική συμβουλή. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση!”.

Σήμερα, η μπάντα επανήλθε με νέα δημοσίευση, πιο λιτή αυτή τη φορά:

“Μόλις φτάσαμε στο San Jose! Ο Michael Kiske νιώθει καλύτερα και θα βρίσκεται στη σκηνή αύριο! Θα δώσει τον καλύτερο εαυτό τους για τους οπαδούς στην Costa Rica… τα λέμε στη BN Arena!”.

Για να δούμε πως θα εξελιχθεί όλο αυτό όταν αυξηθούν και οι εμφανίσεις…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here