FLEETWOOD MAC: Η τραγουδίστρια Christine McVie απεβίωσε στα 79 της χρόνια

0
300

Η τραγουδίστρια και πληκτράς των FLEETWOOD MAC Christine McVie, άφησε την  τελευταία της πνοή την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου. Ήταν 79 ετών.

Η Βρετανίδα τραγουδίστρια και τραγουδοποιός πέθανε ειρηνικά σε νοσοκομείο παρέα με την οικογένειά της, όπως ανέφερε η ανακοίνωση του θανάτου της.

Ο McVie άφησε τους FLEETWOOD MAC το 1998 μετά από 28 χρόνια, αλλά επέστρεψε στο συγκρότημα το 2014.

Η δήλωση της οικογένειας της Christine αναφέρει: «Έφυγε ειρηνικά στο νοσοκομείο σήμερα το πρωί, Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022, μετά από σύντομη ασθένεια. Ήταν παρέα με την οικογένειά της. Ζητάμε ευγενικά να σεβαστείτε την ιδιωτική ζωή της οικογένειας σε αυτήν την εξαιρετικά οδυνηρή στιγμή και θα θέλαμε όλοι να κρατήσουν την Christine στην καρδιά τους και να θυμούνται τη ζωή ενός απίστευτου ανθρώπου και σεβαστού μουσικού που αγαπήθηκε παγκοσμίως».

Οι FLEETWOOD MAC εξέδωσαν μια δήλωση λίγο μετά την ανακοίνωση του θανάτου της, λέγοντας: «Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουμε τη θλίψη μας για τον θάνατο της Christine McVie. Ήταν πραγματικά μοναδική, ξεχωριστή και ταλαντούχα πέρα από κάθε μέτρο. Ήταν ο καλύτερος μουσικός που θα μπορούσε να έχει κάποιος στο συγκρότημα του και ο καλύτερος φίλος που θα μπορούσε να έχει κάποιος στη ζωή του. Ήμασταν τόσο τυχεροί που ζήσαμε μαζί της. Μεμονωμένα και μαζί, αγαπήσαμε βαθιά την Christine και είμαστε ευγνώμονες για τις υπέροχες αναμνήσεις που έχουμε. θα μας λείψει τόσο πολύ».


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here